реклама

реклама

Сьогодні у Черкасах на площі 700-річчя відбулось відкриття другого в місті та восьмого в Україні «М'ясомаркету» від МХП. Перший «М'ясомаркет» у Черкасах відкрили у серпні на вулиці  Чорновола 52/1. Нинішній магазин працюватиме за адресою: вул.  Добровольського 5/1.

DSC_7527

Споживачі першими протестували сервіс, оцінили асортимент та мали можливість поспілкуватися з Юрієм Косюком, який був присутній на відкритті разом з бізнес-партнером Дмитром Шатіловим.

DSC_7406

— Я — черкащанин, тут живе моя мама, тут похований мій батько. Хочу, щоб Черкащина та місто Черкаси були красивими. І тому ми вирішили запропонувати споживачам новий сервіс, щоб таким чином долучитися до розвитку краю. Разом з партнером Дмитром, переселенцем з Луганська,  ми вирішили запропонувати вам якісну послугу, затишну атмосферу, спосіб вирішення певних побутових проблем завдяки звільненню вас від марудної роботи. І у нас вийшов якісний та зручний сервіс для споживача. Це — «М'ясомаркет». Клієнт може обрати вже підготовлене м'ясо, прийти додому, просто покласти його на сковорідку та бути впевненим, що його вечеря буде смачною», — поділився філософією «М'ясомаркету» голова правління МХП Юрій Косюк.

DSC_7454  

За його словами, таким чином люди зможуть більше часу приділити родині, роботі чи вирішенню інших справ. А в цей час фахівці мережі магазинів будуть самі готувати м'ясо для черкащан.

Дмитро Шатілов зазначив, що зараз він планує розвивати мережу магазинів на Луганщині, Донеччині та Черкащині.

— Обіцяю, що в магазині буде смачно і, головне, безпечно. Чекатимемо вас. Ми ж спробуємо зараз показати весь свій досвід в роботі з нашими клієнтами, — зазначив партнер-франчайзі Дмитро Шатілов. — Між іншим, у цих магазинах буде представлено категорію готових страв.

DSC_7299

DSC_7310

За словами ж Юрія Косюка, не лише Черкащина, а й вся Україна нині потребує кращого сервісу в галузі продуктів споживання.

— Знаєте, таких магазинів в Україні буде 2 тисячі. Це те, що закриває потреби сьогодення і відповідає на запит споживача. Це магазин біля дому, де зручно купувати м’ясні продукти. Ми довго готувалися, вивчали ринок і, сподіваюся, покажемо все краще, на що здатні. Важливо, що ми також ініціювали започаткування національної програми — дати бізнес-можливості малому українцю. Якщо людина хоче зробити бізнес для родини, то ми шукаємо таких партнерів і даємо їм готове рішення для реалізації, — поділився Юрій Косюк.

До речі, він одним з перших скуштував шаурму, яку готуватимуть просто тут у магазині, та придбав товар.

DSC_7335

— Готують все смачно і якісно. Кажу як представник незалежної сторони, бо ми не володіємо цим. Ми лише передаємо стандарти та якісну продукцію нашим партнерам, які самі будуть розвиватися. І це будуть магазини простих українців, зокрема, і черкащан, — зазначив голова правління МХП.

DSC_7465

Особливо цінний магазин тим, що тут не просто презентують якісну і свіжу продукцію, а ще й пропонують професійні консультації м’ясного сомельє та дають можливість протестувати сервіс і продукцію.

DSC_7565

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #7 Solid/ 26.09.2020 01:07
місячний бройлер накачаний фосфатами ("утримувачами рідини") - це м'ясо?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 Ни стыда ни совести 25.09.2020 20:52
Мясники выпили море пива.
Мясники слопали горы сала.
Мясники трахнули целый город.
Им и этого мало!
Им этого мало!

И когда, когда надвигается буря,
Они смотрят, где лучше расставить кресла,
Чтобы видеть как антарктический смерч
Свинтит нам руки и вырвет нам чресла.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #5 Kazbet 25.09.2020 20:52
Згадав про Черкащину... Не пройшло й двадцяти років. Якби він про неї думав, то зробив би хоча б рідний Катеринопіль містом мрії.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Чемпіон 25.09.2020 20:34
Як це без "слуг" тут обійшлося?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 О.Б.Курений 25.09.2020 20:32
О, курятина! Чувачок це давно вкурив!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Анютка 25.09.2020 19:32
Благодєтєль.Купи в Катеринопільськ у щколу (рідну) хоч м'яча.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Репортер 25.09.2020 18:44
Ніби випадково, прямо під самісінські вибори підгадали відкриття. При цьому зворушливо освідчилися в любові до Черкас і Черкащини (правда на цінах це не позначилося). А раніше щось заважало?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100