реклама

реклама

Учора о 20.00 до Чигиринської служби цивільного захисту надійшло повідомлення про те, що на міському пляжі в річці Тясмин потонула семирічна дитина.

Дівчинка відпочивала біля річки разом із батьками, які, залишивши її без нагляду, не помітили, як та, купаючись, зникла з поля зору.

На щастя, у цей час неподалік від місця події пропливала інша дівчинка – 9-річна Ліза. Саме вона, помітивши, як під водою зникла голова дитини, одразу почала пірнати, аби знайти потопельницю. Після кількох спроб їй вдалося знайти дівчинку та виштовхати її на поверхню.

На допомогу онуці прийшов дідусь, який також відпочивав на березі. Він витягнув постраждалу на берег та почав надавати їй невідкладну медичну допомогу. Поки на місце події прибула «швидка», чоловікові вдалося повернути дівчинку до життя, проте стан її залишався критичним, тому її було терміново госпіталізовано до реанімаційного відділення Чигиринської центральної районної лікарні.

Наразі життя дитини поза небезпекою. Вона ще перебуває у лікарні, медики оцінюють її стан як стабільний, інформує прес-служба МНС області.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100