реклама
Sucurity Police

реклама

Річковий перевалочний термінал у Чигиринському районі «Вітове» з початку роботи прийняв на зберігання 1,1 млн т агропродукції. Працівники підприємства уклали всього 936 договорів поставки з сільгоспвиробниками переважно з Черкаської та Кіровоградської областей.

nibulon-filial-vitovo-23496

Термінал «Вітове» за роки своєї роботи брав кукурудзу, пшеницю, сою, соняшник, ріпак, ячмінь і сорго, повідомляє Elevatorist.com із посиланням на пресслужбу компанії «НІБУЛОН».

«Це наш перший мільйон прийнятої сільгосппродукції, і завдяки злагодженій роботі колективу філії, сучасному технологічному обладнанню і партнерам-постачальникам регіону точно не останній», – зазначив директор підприємства Вадим Кичук.

Термінал «Вітове» був першою філією компанії, з якої почався масштабний інвестиційний проєкт з розвитку річкових перевезень в Україні. Разом з прийманням агропродукції, перевалочний термінал відвантажує зерно на водний транспорт. З початку роботи «Вітове» відвантажив близько 350 несамохідних суден і перевіз по Дніпру майже 843 тис. т сільгоспвантажів. Таким чином, завдяки філії в Черкаській області більше 35 тис. вантажівок не проїхало українськими автошляхами в бік портів України.

Перевантажувальний термінал філії «Вітове» – сучасне повністю автоматизоване підприємство. Можливість одночасного зберігання зерна терміналу становить 75,2 тис. т, потужність відвантаження на річковий транспорт – 5 тис. т/добу, потужність сушарок – 5 тис. т/добу.

Фото – з фейсбуку.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 pis 22.03.2024 09:35
Так питання перевалки та зберігання зерна дуже актуальне зараз в Україні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100