Нещасний випадок стався 3 жовтня увечері біля піцерії «Viva», що у Золотоноші. Дві подружки, одній з яких – 16 років, відпочивали у цьому розважальному закладі. В їхній компанії був і старший хлопець, який пригощав дівчат не безалкогольними напоями. Щоб освіжитися, 16-річна дівчина з кавалером вийшли на вулицю і сіли поговорити на парапет понад річкою…

TJUkZ92DLp1A9umaPg7k

Про це пише «Золотоноша.City».

Далі дівчина не пам’ятає, як так сталося, що вона опинилася у воді. Над цим тепер міркують і золотоніські правоохоронці, що розслідують справу. Адже неповнолітня отримала травму і в тяжкому стані потрапила до реанімаційного відділення Золотоніської районної багатопрофільної лікарні. Юнка нічого не може пригадати. Поліція проводить опитування очевидців події, аби достеменно з’ясувати всі обставини. Як так трапилося, що неповнолітня впала у воду та ще й на бетонну плиту?

В якості першої версії правоохоронці висувають власну необережність потерпілої. Подружка теж нічого не може сказати, бо вже вийшла на вулицю, коли на місці події було багато людей. З води дівчину діставали золотоніські рятувальники, викликали також поліцію та «швидку допомогу», яка доставила її в лікарню.

За словами поліцейських, того вечора було випито чимало спиртного. Досадно, що ніхто нічого не бачив. До того ж, місце, де сталося нещастя, було темним. Як кажуть у поліції, подружки до Золотоноші приїхали на заробітки з Чорнобаївського району, орендують квартиру. Окрім поліції, обставини події вивчають ще й відповідні служби.

Як виданню стало відомо з власних джерел, дівчина зазнала пошкоджень внутрішніх органів. Нині вона проходить лікування на третинному рівні. Напередодні її прооперували у дитячій лікарні, викликали санавіацію, проводили консиліум, на якому медики ухвалили рішення про дообстеження з наступним етапом лікування у Черкаській обласній дитячій лікарні.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100