реклама

реклама

Третій чемпіонат світу з дитячо-юнацького фітнесу відбувся в сербському місті Нови-Сад на початку червня. Збірна України була представлена трьома спортсменками – вихованками школи фітнесу черкаської студії «Грація». У заході брали участь фітнесисти з 11 країн світу.


– Завдання перед поїздкою стояли досить високі і ми з ними впоралися. Найважче було потрапити у фінальну шістку, оскільки фіналісти визначалися за сумою результатів двох раундів, – розповідає заслужений тренер України, президент Черкаської обласної федерації бодібілдингу та фітнесу Антоніна Оробець.


У результаті всі черкащанки потрапили до фіналів. За підсумками виступів третьою стала Ксенія Корнієнко (категорія «діти 8-9 років»), четвертою і п’ятою серед 10-11-річних дітей була Дарина Ковтун і Дарина Кобзар відповідно. Найбільше нагород здобули угорки, повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

Довідка

У Черкасах фітнес розвивається при комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі «Вулкан», що по вул. Берегова, 5, тел. 50-03-91.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100