реклама

реклама

За вчорашній день в Черкаській області сталося п'ять пожеж через займання сухої трави.
У місті Сміла, внаслідок швидкого поширення вогню, загорівся будинок, а його власниця отримала опіки. Напередодні в Черкаському районі з палаючою травою довелось боротися одразу трьом пожежним підрозділам. Перш, ніж вогняну стихію вдалося приборкати, вогонь знищив дах житлового будинку.

Загорання сухої трави становлять потенційну загрозу не лише для житлових будинків, а й для цілих територій. Із початком жнив у зоні особливої уваги рятувальників знаходяться хлібні поля. Викликають тривогу в них також загорання сухої трави в лісах, оскільки сьогодні через спеку в лісових масивах області вже оголошено 5-ий (найвищий) ступінь пожежної небезпеки.

Прес-служба Територіального управління МНС звертається до усіх громадян не бути байдужими, якщо вони помітили горіння сухої трави, а намагатися ліквідувати його. Рятувальники повідомляють, що будь-яке загорання на початковій стадії (у перші 5-7 хвилин) можна ліквідувати зусиллями однієї людини. У випадках значного поширення вогню, особливо, якщо пожежа загрожує лісовим масивам, хлібним ланам або житловим будинкам, слід негайно повідомляти про загорання за телефоном «101».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 федор припципиальный 22.06.2012 17:19
мабуть опять будет гореть детище одарича и бродского
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100