Керівник КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» Павло Карась прокоментував ініціативу деяких політиків щодо можливого обслуговування споживачів Південно-Західного району міста Черкаською ТЕЦ.

990

– Вже проводяться такі зустрічі з виборцями. Водночас зауважу, що забезпечити згаданий район теплом без потужностей нашого підприємства неможливо. Водночас ми надали лист з юридичними і технічними роз’ясненнями владі щодо цього питання. Вважаю, що розмови такі проводять виключно в площині виборів, щоб говорити людям про знищення тарифів. Зауважу, що тариф у Черкаської ТЕЦ дійсно менший, ніж у нас. Але в них це пов’язано з тим, що тариф прив’язаний до вугілля, у них немає в тарифі інвестиційної складової, а в нас тариф включає ремонтні фонди тощо. Я зустрічався з головами ОСББ і пояснював, що можна знизити тариф на 10%, але не буде інвестиційної програми взагалі, не буде ремонтів. Але жоден керівник ОСББ не пішов на таке. Щодо кількості людей на підприємстві, то у Черкаської ТЕЦ практично немає ремонтних робіт, а в нас є ремонтні бригади і ми здійснюємо обслуговування. У нас є аварійно-диспетчерська служба! – роз’яснив Павло Карась.

Також, за слова Павла Миколайовича, тариф Черкаської ТЕЦ не скоригований вже два роки, бо вони працюють на вугіллі, а «Черкаситеплокомуненерго» на газу з актуальними скоригованими тарифами відповідно до сьогодення.

– Також ми повідомляємо міськраду, що Черкаська ТЕЦ подає теплоносій з нижчою температурою від параметрів. А в нас система автоматичного контролю ,яка моні торить температуру, – роз’яснив Павло Карась.

реклама

Коментарі  

 
+4 #6 Макс 16.10.2020 05:53
Лжет все головы осбб сказали что ремонты не нужны, снижай ценну, мы платим за тепло а ремонтировать трубы обьязаность чтке а не наша и не нашего карманс
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #5 ЮЗР 15.10.2020 21:16
Карась ****** лживое 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 Щука 15.10.2020 18:27
Карась — ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 Віктор 15.10.2020 18:26
Почему твои инвестиционные хотелки должны оплачивать жильцы?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #2 ОСББ 15.10.2020 14:10
Завдяки цьому діячу, Карасю жителі будинків, які на власні гроші встановили лічильники тепла і стали опалювати приміщення, а не повітря за вікном. Таким чином стали менше платити за опалення, він, Карась через виконком пропихнув додаткову пеню жителям цих будинків. Мов вони платять мало, і придумав ще по 50 гривень на кожну квартиру за обслуговування лічильників тепла.
А це на будинок 120 квартир 6 тис у місяць або 24 тис. за опалювальний сезон. Але гарантія на лічильники 4 роки і міжперевірочний період 4 роки. За ці гроші на обслуговування через 4 роки можно купувати новий лічильник.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 Ай вей 15.10.2020 13:57
24 грудня 2019 Кабінетом Міністрів України прийнято постанову №1082 «Деякі питання нарахування (визначення) плати за теплову енергію та послуги з централізованог о опалення, централізованог о постачання гарячої води для споживачів у зв’язку із зміною ціни природного газу», якою надано можливість (право) підприємствам теплопостачання здійснювати перерахунок розміру плати для споживачів теплової енергії та комунальних послуг у зв’язку із зниженням ціни природного газу протягом опалювального періоду 2019/20 рр.

У Черкасах суми у платіжках за тепло не змінилися попри обіцянки Бондаренка
10 січня 2020, 14:45 Новини Черкас та області / Черкаські новини
Попри сподівання містян, у січні черкащани не отримають “знижених” платіжок за теплопостачання .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100