реклама
Sucurity Police

реклама

Заступник голови Миколаївської обласної організації Партії регіонів, народний депутат Сергій Майборода претендує на посаду керівника Черкаського обласного виборчого штабу Партії регіонів. Про це «Прочерку» повідомили власні джерела.

Однак в Черкаській обласній організації Партії регіонів це питання не дуже хочуть коментувати. Так заступник голови з питань ідеологічно-пропагандистської та політичної роботи Юрій Лега переадресував журналіста на першого заступника голови Миколу Тимошенка.

– Я не займаюся питаннями виборчого штабу. Ви до Миколи Тимошенка зверніться. Хоча і він вам не скаже… – чесно зізнався журналістові Юрій Лега.

Щодо Миколи Івановича, то він таки пообіцяв відповісти на запитання, але… в понеділок. Саме тоді, мовляв, він матиме інформацію з приводу Майбороди.

У свою чергу, представники опозиції стверджують, що нардеп Сергій Майборода дійсно вже приїхав у Черкаси для того, щоб «робити вибори».

Так чи інакше, а у Миколаєві Майбороди вже немає. У приймальні Миколаївської обласної організації регіоналів виданню повідомили, що «зв’язку з Майбородою не мають, бо він поїхав у Київ»…

Нагадаємо, що керівником виборчого штабу об’єднаної опозиції на Черкащині було призначено голову черкаської обласної «Батьківщини» Анатолія Бондаренка.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Юрій 23.06.2012 19:59
Назва замітки є провокаційною: у Черкасах є тільки один відомий політик з прізвищем Майборода. ...................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Марія 23.06.2012 04:42
Після всього, що регіонали зробили за ці два роки-за них голосувати будуть хіба що кон......і алкоголіки і і діоти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 О.ЧУПРИНА 22.06.2012 16:40
Якщо є совість то не піде.Набрати 10 % ПР зможе тільки за рахунок махінацій,фальс ифікацій та інших НЕХОРОШИХ ПОСТУПКІВ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100