реклама Делікат

На своєму окрузі з виборів до міськради директор обласного драматичного театру конкурує з директором зоопарку

На своєму окрузі з виборів до міськради директор обласного драматичного театру конкурує з директором зоопарку

Директор Черкаського академічного музично-драматичного театру Володимир Осипов відмовив “Батьківщині” та Партії регіонів і лишився вірним партії, членом якої є ось уже 12 років. Сьогодні він балотується до Черкаської міської ради у першій п'ятірці Народно-демократичної партії.

- Мене вже й на зборах у театрі питали: “Ви бува не в Партії регіонів?”. Ні, кажу, хлопці я в НДП. Я там уже 12 років. Тоді там був Михайло Сирота, Плющ, вони всі звідти вийшли. Три чи чотири роки тому партію очолював Пустовойтенко. Потім був переворот, його забрали і поставили Людмилу Супрун. І з того моменту, як на мене, партія перестала існувати. Ця партія виділяється тільки тим, що вона не забруднена, немає за нею ніяких шлейфів, але вона нічого не робила. Вона собі так існувала – інтелігентно, була “беззубою”. Сьогодні Супрун поставила нас перед фактом, що обласну організацію буде очолювати Анатолій Гладкий, а нас, “старожилів” п’ятеро, які лишилися в партії. Особисто мені пропонували перейти в інші партії - і в «Батьківщину», і в Партію регіонів. Але я сказав – давайте залишимо так, як воно є. А Гладкий запропонував працювати в партії, щось змінювати. Крім того, я, звичайно, є прихильником пива, тож якщо пивзавод відродиться, то я це вітаю. Раніше у мене було улюблене пиво – у таких маленьких пляшечках – “Дніпровське”. Зараз переважно п’ю “Львівське”.

- У міську раду йдете, що зробити щось для театру?

- Так, але не лише для цього. У мене 12 мажоритарний округ – це центр міста, квадрат Смілянської, Котовського, Гагаріна і Благовісної. Якщо вже цей округ мені попався, то тут уже не тільки для театру щось треба робити, тут і художній музей, і бібліотека, і скрізь там працюють мої колеги, працівники культури. Але основне, через що я погодився йти, це звісно розбудова театру, оновлення його творчого складу, вирішення питань із фінансуванням. У мене багато напрацювань у цьому напрямку. Наприклад, у Мурманську було виділено землю і побудовано триповерховий будинок для працівників театру. Я колись там театр очолював у далекому 1991 році. Щодо черкаського театру, то керую ним уже 11 років. І вважаю, що потенціал театру і мій потенціал тут не вичерпаний. Те, що ми хотіли виконати, виконано на 25 %. І всі 11 років постійно йде боротьба між облдержадміністрацією і директором театру, я роблю все для того, щоб переконати голову облдержадміністрації, що театр повинен посісти своє гідне місце в Черкасах, що до нього повинна бути увага, - переконаний Володимир Осипов.  Цікаво, що він балотується до Черкаської міської ради по 12 округу разом із директором зоопарку Євгеном Ваном (Партія Вільних Демократів) та директором Першої міської гімназії Сергієм Саєнком (Партія регіонів).

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100