Черкаси вперше змагатимуться за звання танцювальної столиці в телевізійному проекті «Майдан’s».

Перші організаційні збори відбудуться вже 2 липня о 18.00 на площі ТРЦ «Хрещатик-Сіті».

До участі в проекті запрошують усіх, хто вміє та хоче танцювати, хто відчуває ритм, музику та вірить у перемогу свого міста, повідомляють організатори заходу в соціальній мережі «Фейсбук».

Збори та тренування черкаської команди проводитиме відомий черкаський фітнесист і танцівник Максим Оробець.

Суть шоу

У шоу беруть участь команди з 12-ти міст України, в кожній з яких – сотні людей. Під керівництвом відомих хореографів учасники команди готують танцювальні постановки, які потім презентують на центральній площі столиці – Майдані Незалежності в боротьбі за звання Танцювальної Столиці України.

12 міст розбивають на шість пар. Щосуботи свої танцювальні номери представляють два міста. Тільки шість міст виходять до півфіналу. У фіналі залишаються три міста. Вони змагаються між собою за звання танцювальної столиці України.

Танцювальна дуель двох команд відбувається у прямому ефірі на телеканалі «Інтер». Під час змагання працює телеміст з центральною площею кожного з міст-учасників, тому вболівальники можуть у прямому ефірі підтримувати своїх земляків.

Кожне змагання проходить у три етапи: карнавальна хода кожної команди на Хрещатику, індивідуальний танець кожної з команд та спільний танець двох команд (дві команди виступають одночасно під одну музичну композицію).

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100