реклама

реклама

Медичний кисень використовують під час лікування, зокрема, й інфікованих COVID-19. Зараз потреба у ньому зростає, адже збільшується кількість госпіталізованих хворих. Із початку року в Україні витратили майже 180 млн грн на медичний кисень. У Черкаській області його закупили найменше з усіх регіонів  — на 780 тисяч грн.

Лікарні купують медичний кисень у двох станах: рідкому та газоподібному. Рідкий кисень можуть купувати лише ті лікарні, які мають кисневі станції, щоб далі самостійно перетворити його на газ. Інші медичні заклади купують балони з газоподібним киснем.

кисень-2

На Черкащині придбали 5 тис. м3 газоподібного і 45 тонн рідкого медичного кисню.

На противагу, найбільше кисню купили в Київській (на 24 млн грн), Львівській (20,3 млн грн) і Івано-Франківській (16,3 млн грн) областях.

Фахівець з публічних закупівель ТІ Україна Ярослава Пилипенка.

Довідково

Трансперенсі Інтернешнл Україна – акредитований представник глобального руху Transparency International, що комплексно підходить до розробки та впровадження змін задля зниження рівня корупції.

ТІ Україна адмініструвала та передала державі системи Prozorro, Prozorro.Продажі та eHealth. Також наш інноваційно-експертний центр впровадив Рейтинг прозорості міст і розбудовує спільноту DOZORRO для контролю за публічними закупівлями.

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 реєстр 11.11.2020 21:40
Ну так Азот бесплатно поставляет кислород нашим больницам уже много лет подряд, поэтому так мало закупают.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100