реклама

реклама

 Керівника Черкаської регіональної служби Державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні відпустили на свободу.


Нагадаємо, що оперативні працівники УДСБЕЗ УМВС України в Черкаській області затримали керівника Черкаської регіональної служби Державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні, який, за попередньою змовою зі своїми підлеглими, вимагав та отримував від підприємців хабарі за сприяння у видачі ветеринарних сертифікатів на сировину тваринного походження та безперешкодний експорт продукції за кордон. Чиновника затримали «на гарячому» під час отримання хабара. Під час проведення обшуків у службовому кабінеті фігуранта було знайдено та вилучено гроші та документи, які підтверджують злочинну діяльність цієї особи.

Було порушено кримінальну справу за ч.3 ст.368  Кримінального кодексу України «Хабарництво». На сьогоднішній день слідством встановлено ще 5 епізодів злочинної діяльності чиновника, за якими додатково порушені кримінальні справи. Робота триває і надалі. Проте суд не взяв до уваги вагомі докази щодо корупційної діяльності цього чиновника і вирішив, що 200 тисяч гривень, які інкримінуються цій особі як отримання хабарів, тотожні 20 тисячам застави, внісши які, він отримав свободу.

Наразі після перенесеного стресу під час отримання останнього хабара чиновник знаходиться на лікуванні, інформує прес-служба обласної міліції.

Прокуратурою області на рішення районного суду про зміну міри запобіжного заходу щодо затриманого чиновника, на звільнення його з під варти за грошову заставу, направлено апеляцію до апеляційного суду Черкаської області.




реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100