реклама

реклама

Концерти інструментальної музики за ініціативи міського голови Черкас Сергія Одарича відбуватимуться у сквері за облрадою. Щосуботи з 19.00 до 20:30 «наживо» хороший настрій даруватимуть різноманітні музичні колективи.

Першим колективом, який виступить перед черкасцями 30 червня, буде ансамбль народної музики «Ярославна» Міського будинку культури імені Івана Кулика.

– Цей фестиваль ми започаткували торік. Він дуже сподобався черкасцям та гостям міста. Тому ми вирішили зробити його традиційним і дарувати всім хороший настрій приємною, мелодійною музикою «наживо», – розповідає начальник управління культури Черкаської міської ради Валентина Шепецька.

Графік вечорів інструментальної музики на липень:

7 липня – ансамбль інструментальної музики «Акварелі» Міського будинку культури імені Івана Кулика.

14 липня – сімейний ансамбль ударних інструментів «Музика неба» (Максим Савченко та Олена Гринцова) та вокально-інструментальний ансамбль «Серця Куби».

21 липня – вокально-інструментальний ансамбль «Серця Куби».

Про це інформує прес-служба МВК.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Оксана Колісник 30.06.2012 09:56
Цитую котик:
а як же самодiяльний духовий оркестр???

Посипали сіллю на рани? Що ж "поллю" ще їх і музикою: http://www.youtube.com/watch?v=f7v0MKkB-6E&feature=related
Це - муніципальний оркестр маленького австрійського містечка, де грають цілі родини і в якому перші кроки роблять музиканти світового рівня. Вони й повертаються іноді пограти із колегами. У цьому містечку проходять величезні фестивалі духової музики. До речі, у ньому ж знаходиться старезний монастир, де, як вважається відбувалися події романа "Ім'я Рози" Умберто Еко. Де там наші черкаські "брендотворці"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 котик 29.06.2012 23:04
а як же самодiяльний духовий оркестр???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100