«Уманьпиво» в пошуках ексклюзивної пивної атрибутики для власного музею, який невдовзі відкриють на території пивоварні.

photo_2020-11-25_09-58-21

«Наша команда давно живе мрією створити музей пивної атрибутики і вкладає у цей проект багато зусиль. –– розповідає СЕО компанії «Уманьпиво», Ігор Кисіль. Після дослідження всіх будівель пивоварні «Уманьпиво», минулого року ми розпочали реставрацію пивних підвалів, старих споруд пивоварні, а також приміщення для прийому гостей. Ми хочемо відтворити особливу атмосферу та автентичність виробництва пива. А також відкрити для гостей музею дегустаційну кімнату та проводити екскурсії по діючій пивоварні. Щоб всі бажаючі могли безпосередньо побачити процес виробництва нашого пива».

photo_2020-11-25_09-58-23

Колекцію для музею збирали понад 12 років. Сотні експонатів світової культури пивоваріння були привезені чи не з усіх куточків світу ( https://umanpivo.ua/en/blog/musei).

Та особливе місце в музеї, за словами Ігоря Кисіля, буде виділене історії самої пивоварні «Уманьпиво». Адже це одне із найстаріших підприємств із виробництва пива в Україні. Його варять тут ще з 1878 року. Пивоварня «Уманьпиво» пережила війни та революції, але зуміла зберегти традиції пивоваріння. І продовжує вдосконалювати технології завдяки тісній співпраці з німецькими фахівцями.

photo_2020-11-25_09-59-51

«Дуже багато цінних експонатів передали колишні працівники підприємства. Дещо вдалося віднайти на території самої пивоварні «Уманьпиво». Та ми продовжуємо шукати раритетні речі – дореволюційні етикетки, пляшки з-під хмільного напою, ящики, фотографії чи письмові згадки про пивоварню «Уманьпиво». В обмін на ексклюзивні екземпляри обіцяємо винагороду» - каже Ігор Кисіль.

photo_2020-11-25_09-58-24

Якщо у вас є унікальна пивна атрибутика, яку ви готові передати в музей «Уманьпиво» за винагороду,  звертайтеся за контактами:

Ірина Старокожева: +38 (067) 524 47 21

пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Джерело: https://umanpivo.ua/ua/blog/museam

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100