реклама

реклама

У Чигирині чоловік вдерся до ресторану, намагаючись вкрасти елітний алкоголь. На спрацювання сигналізації негайно прибув наряд реагування.

Chigirin_kradijka_02.12.2020

Про це повідомляють у Національній поліції України з посиланням на Управління поліції охорони в Черкаській області.

Близько другої години на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Черкаській області надійшов сигнал «Тривога» з ресторану по вулиці Богдана Хмельницького. За кілька хвилин поліцейські вже були за вказаною адресою.

Під час огляду об’єкту охорони працівники поліції виявили відігнуту решітку, пошкоджені петлі навісного замка дверей та невідомого, який метушився в середині приміщення. Блокувавши ймовірні шляхи відходу, правоохоронці затримали зловмисника.

28-річний, неодноразово судимий житель одного з сіл Чигиринського району добре підготувався, йдучи «на справу», прихопив з собою знаряддя злому — саморобний інструмент для злому замків, який був виявлений в нього під час поверхневої перевірки. До сумки взяв лише найдорожчі алкогольні напої.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Чигиринського ВП. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Проводиться перевірка на причетність любителя елітного алкоголю до скоєння аналогічних правопорушень.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100