index Сам проект "За майбутнє" має на меті перетворення монобільшості на коаліцію списочників "Слуг" з окремими списочниками, мажоритарниками "Слуг" та мажоритарниками інших фракцій. Так вважає політ консультант Юрій Сас.

– Цеспроба партнерів Коломойського зафіксувати блокуючий пакет у ЗАТ "Президент Зеленський". Тому в разі реалізації задуму Палиці/Коломойського на місцях так само мають бути реалізовані політичні союзи в радах. Само собою, для цього там мають скластися певні конфігурації, за яких таке об'єднання здатне "вирішувати" питання більшості, – каже в коментарі «Прочерку» Юрій Сас.

Але, за словами оглядача, є ряд "але". І "слуги" і "За майбутнє" на Черкащині мають більше ніж один центр впливу. Тому навіть потенційний союз має пройти непростий шлях компромісів та узгоджень. При тому що постійно є і будуть "спокуси" і конкретні пропозиції від інших гравців.

– Станом на сьогодні "Слуга народу" має негативний баланс політичних здобутків та невдач на етапі утворення місцевих коаліцій та розподілу важливих посад. Але як воно буде надалі - покаже час, це залежатиме від тої дипломатичної роботи, яку мають вести їхні ключові особи, – зазначає Юрій Сас.

реклама

Коментарі  

 
0 #6 наташа 08.12.2020 10:57
Брехуни і пройдисвіти-партія"Черкащани"-так показали їх дії на місцевих виборах "Черкащани" не забезпечили нічим представників від партії у вибочих комісіях, чим остаточно сформували ставлення до себе жителів Черкасх і гостей міста
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Булька 08.12.2020 10:27
Цитую Зоя:
Консультант аимірювається консультаціями розміром лиця. Це-широкий консультант

Памятаю, як десь у 2015-2016 роках цей авторитетний персонаж на мітингу на честь відкриття навігації по Дніпру у Річковому вокзалі розповідав про те, як буде цілорічна безперервна навігація суден по Дніпру. Як корабелі щоденно будуть бороздить Дніпро. :-* :o
Що ще не відняти у нього, то це уміння гарно і естетично вдягатися, особливо на офіційні заходи. Верхня частина, як на фото зверху, а знизу завжди потерті джинси.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 ЦСМ 08.12.2020 08:20
Памятаю, як цей персонаж у 2015 роцi приходив до свого ставленика i одночасно нашого директора Черкасистандарт метрологiя Чорнопищука для отримання коштiв на АТО. Працiвники пiдприэмства зiбрали допомогу готiвкою на суму понад 100 000 грн i передали цьому полiтичному експерту. Нi звiту, нi експерта, ми бiльше не бачили. Але Чорнопищук запевняв, що грошi точно передали хлопцям на передову...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #3 Зоя 07.12.2020 19:16
Консультант аимірювається консультаціями розміром лиця. Це-широкий консультант
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 Полiтексперт 07.12.2020 19:00
Цей полiтичний експерт, крiм чесання язиком - нiчого путнього зробити не спроможний. Намагався сфальсифiкувати вибори до обласно ради на користь БПП i то спалився та мусив залягти на дно. А тепер знову вилiз цiлий полiтичний експерт. Значить знову комусь стало вигiдно вскрити цю консервну банку
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 Петро 07.12.2020 18:45
зараз би покази слiдчому давати за минулу "роботу" в командi Порошенка-Свинарчука, а не розповiдати про "негативний баланс полiтичних здобуткiв" Слуги народу"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100