реклама

реклама

Щойно завершилась сесія міської ради. Нарешті міський голова сформував команду заступників. Депутати майже одностайно, без особливих пристрастей, проголосували за таких осіб:

першим заступником міського голови став Олександр Лисенко (перед цим – директор Терцентру); заступником міського голови став новообраний депутат Богдан Дубовський (перед цим – директор відділення Ощадбанк); заступником з гуманітарних питань стала депутатка Тетяна Карло (перед цим – директор школи номер 3 – колегіуму). Про це пише сайт smila-ua.com

2020-12-08-lusenko

Керуючою справами стала Оксана Яценко, перед цією посадою вона була начальником смілянського відділення Фонду соціального страхування. Попередні заступники міського голови: Павло Іщенко, Павло Кондратенко та керуюча справами Людмила Осейко – звільнені рішенням депутатів.

До слова, Олександр Лисенко – представник ЄС, Богдан Дубовський – представник ОПЗЖ, Тетяна Карло – представниця ЄС. Проте раніше та ж сама Карло Тетяна Анатоліївна, яка нині депутат від «ЄС», була депутатом Смілянської міської ради від Партії регіонів у 2010-2015роках. Про це свідчать дані ЦВК.

За власною інформацією джерел, під час роботи в Смілянській райдержадміністрації в часи Януковича членом Партії регіонів був і Олександр Лисенко, про що він сам розповів під час депутатських слухань напередодні сесії міськради

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #4 Це факт 09.12.2020 11:55
Цитую Перехожий:
Колишні Регіанали найцінніші кадри для "зеленої" влади. Тому, що вони коливаються і сумніваються тільки разом з "генеральною лінією партії".

Регіонали, коли були при владі для підняття рейтингу намагалися і робили так щоб втянути, навіть примусово до себе авторитетних і висококваліфіко ваних фахівців, управлінців. Дійсно фахівців своєї справи, а не популістів, ура-патріотів і всіляких шарікових. Згадайте, в ті часи була одна провладна партія Регіонів і опозиція у вигляді 50 партій. І сумно, що всі ці 50 партій декларували одне і теж, лоюбов до України. А що заважало і заважає патріотам створити одну сильну Українську патріотичну силу і працювати на благо народу? Всі ці патріоти, крім любові до неньки, ще мають страшенне бажання, як кліщі присосатися до бюджету України
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 АНАТОЛІЙ 09.12.2020 11:40
Подивився на новий склад депутатів Сміли і о ба знову знайомі обличь Лисенки Іншакови і тому подібнв якщо один раз потрапив в білий дім так це довічно поки не винесуть вперед ногами
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Профі 09.12.2020 10:59
Пюдей треба оцінювати за професійними якостями і здатністю робити щось корисне для громади. А хто в яких партіях числився, то має значення лише для бездарних політичних баламутів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Перехожий 09.12.2020 09:38
Колишні Регіанали найцінніші кадри для "зеленої" влади. Тому, що вони коливаються і сумніваються тільки разом з "генеральною лінією партії".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100