Попри перемогу у другому турі виборів на посаду міського голови Черкас, Анатолій Бондаренко не приховує, що результати голосування стали для нього «холодним душем». Не відбулося прогнозованої його командою перемоги в першому турі та й розрив у другому з Віктором Євпаком не був надто значним.

bondarenko1-710x434

– Це був як «холодний душ», я відверто кажу, — коментує результати місцевих виборів у студії «ВиЧЕрпно» міський голова Черкас Анатолій Бондаренко. — І на сьогоднішній день я думаю, як працювати над тими помилками, які були в попередній каденції, як самореалізуватися. Напевно, потрібно більш відкрито працювати, щоб громада міста знала…

Розмірковує очільник Черкас і над новим складом виконавчого комітету. Уже на найближчих сесіях міської ради мають обрати секретаря міськради та нових заступників.

– Не секрет, що я запропонував усім фракціям обрати заступників міського голови і взяти відповідальність за напрямок роботи. Беріть ділянку роботи і показуйте результат. Через три місяці підіб’ємо перші підсумки, через 6 місяців — другі, через рік — терті. Перші — не справилися, отримуєте жовту картку, другі — помаранчева, треті — червона і до побачення, — висловив свої побажання по роботі майбутніх заступників Анатолій Васильович.

За його словами, фракція «За майбутнє» на посаду заступника запропонувала кандидатуру Сергія Тищенка, ОПЗЖ — Олега Кашка, ЄС наразі визначається між трьома партійцями — Сергієм Кудактіним, Сергієм Рубаном та Русланом Батиром, фракції «Батьківщина» та «Слуга народу» запропонували Юрія Тренкіна та Василя Мойсієнка відповідно на посаду секретаря міськради.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #4 Ліга 09.12.2020 15:14
Представники партій на період роботи в МВК повинні припинити членство в партіях.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 Oreo 09.12.2020 13:05
Знову за рибу гроші!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Михайло 09.12.2020 12:55
Цитую Всевидяче око:
Ми категорично проти того, щоб депутати були членами виконкому, отримували посади у міськвиконкомі ...

Це було б правильно. Але такого не буде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #1 Всевидяче око 09.12.2020 12:30
Ми категорично проти того, щоб депутати були членами виконкому, отримували посади у міськвиконкомі ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100