Два виклики в диспетчерську екстренки надійшли 19 грудня близько 15-ї години. Повідомили про опіки у двох хлопців на залізничній дорозі у Смілі. Про одну дитину небайдужі повідомили по вулиці Зоряній, 2. Про іншу – поряд зі Знам'янським вантажним парком біля 73-ї колії.

2393093

Про це повідомляє пресслужба КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради».

У обох випадках очевидці розповідають, що побачили дитину, яка не розуміла, де знаходиться і що коїться. До того ж, і в одного, і в іншого хлопця був обгорілий одяг.

За вказаними адресами виїхали одразу дві різні бригади екстренки. Біля обох дітей знаходились небайдужі, які й викликали швидку. Медики надавали невідкладну допомогу постраждалим. Обидва розповідали, що не пам'ятають, що сталося. Бо ніби вони просто прогулювались вздовж цистерн, які стояли на залізничній колії.

Врешті обох дітей доправили до Смілянської міської лікарні, одного у реанімаційне відділення. У 16-річного медики діагностували електротравму, термічні опіки обличчя та кисті 5% 1-2 ступеню. У 14-річного – близько 40% опіків тіла: обличчя, верхніх та нижніх кінцівок, грудної клітки. Обох хлопців бригади екстренки транспортують до опікового відділення Першої черкаської міської лікарні.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Перехожий 21.12.2020 10:00
Цитую Зоя:
Зацепи.не той провiд схопили....

Там така напруга, що і хапатися не треба, за один метр вже прошиває. Просто на вагоні між дротами ще ніхто селфі не зробив, от тому "конкурс" на премію Дарвіна триває.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Зоя 20.12.2020 14:33
Зацепи.не той провiд схопили....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100