реклама
Sucurity Police

реклама

Гроші, що у вигляді гранту отримав Шевченківський національний заповідник, – повертають назад. Про це  повідомила в. о. генерального директора Шевченківського національного заповідника Валентина Коваленко, пише Суспільне.

335f13f96ababfef

"Грант ми виграли за сприяння Українського культурного фонду в межах конкурсної програми "Культура в часи кризи: інституційна підтримка", гроші зайшли вже, однак зараз вирішується питання із повернення коштів", – розповіла Валентина Коваленко.

За її словами, пояснюють це тим, що сталася помилка і що Шевченківський національний заповідник не мав права брати участь у цьому конкурсі, тому що це кошти з "ковідного" бюджету, які мали бути спрямовані на комунальні платежі, забезпечення охорони тощо.

"Пояснюють, що ніби-то ми не мали право виграти цей гранд. Тому що це кошти начебто були призначені не для реалізації нових проєктів. Це кошти з ковідного бюджету, які мали бути спрямовані на комунальні платежі. Зараз вирішується питання про повернення коштів", – зауважила в. о. гендиректора заповідника.

Що відомо

Шевченківський національний заповідник за сприяння Українського культурного фонду в межах конкурсної програми "Культура в часи кризи: інституційна підтримка" виграв грант. Завдяки отриманому гранту в Шевченківському національному заповіднику до кінця 2020 року планували реалізувати декілька проєктів.

реклама

Коментарі  

 
+1 #7 Перехожий 23.12.2020 15:07
Ключова фразам "не повинні були вигравати грант", напевно виграти повинен був хтось інший, а тут така накладка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 Гранд Грант 22.12.2020 21:22
Прошу розібратись філологів в правописі. Валентина Михайлівна - супер ДИРЕКТОР. Але дайте їй в допомогу грамотного економіста та юриста. Гроші - не вірші писати(((. Сам Тарас Григорович заблукав би в цих питаннях, а Валентина - подавно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 007 22.12.2020 15:22
Цитую Но Вы:
Валентина Михайловна держитесь!

Тим більш, вона вже розпланувала, як їх підмутити і куди ці гроші потратить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Но Вы 22.12.2020 14:10
Валентина Михайловна держитесь!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Яків Миколайович 22.12.2020 13:59
Як Авакову на зарплату з Ковідного фонду - то нехай, щоб ФОПів ганяв. Як на дорожний дерибан з Ковідного фонду - то так і треба: на кладовище по нових дорогах повезуть. А нащо приреченим зебілами на смерть українцям культура?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 Solid/ 22.12.2020 13:08
попрошенківські стукачі в МВФ - брехуни-лицеміри вигавкали "цільового використання" ковідних грошей.
Ні Дороги, ні Заповідники їм не потрібні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Хто і як 22.12.2020 12:57
Це показовий приклад того, хто і як керує сьогодні культурою, в т.ч. і на місцях. Наочний приклад - нещодавній візит міністра культури в кедах. За день він побував в ОДА, філармонії, драмтеатрі, "Дружбі народів", Чигирині, Кам'янці, Корсунь-шевченківську і поїхав на Київ. Тобто обмежився поспішними оглядинами об'єктів культури.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100