реклама

реклама

Секретар Черкаської міської ради Юрій Тренкін виступив на сесії Черкаської міської ради із запитом до облдержадміністрації щодо внесення змін до Перспективного плану з тим, щоб приєднати до Черкас Будищенську ОТГ на прохання її членів.

IMG_20201224_103625

Більшість депутатів підтримала цю пропозицію. Разом із тим, депутат Володимир Друмашко заявив, що міський голова Черкас Анатолій Бондаренко був тим, хто до виборів виступав проти розширення меж Черкас. Депутат Роман Діскант заявив, що виступи депутатів не обговорюються, чим викликав обурення Друмашка. Вони розпочали бурхливу суперечку. Але міський голова Черкас припинив її, пояснивши, чому виступав проти розширення меж Черкас.

- Тоді представники села Свидівок виступали проти приєднання до Черкас. Тепер, коли село входить у Будищенську ОТГ, їхня позиція, очевидно, змінилася, - сказав мер Черкас.

реклама

Коментарі  

 
+2 #5 Яків Миколайович 27.12.2020 21:25
На біса воно черкаським ділкам та чиновникам - ясно: земля і хабарі. На біса воно селянам - хай селяни думають. Я питаю, нащо цей цирк черкащанам? Нам нема куди в місті гроші бюджетні витрачати? Яким боком те село до Черкас?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Місцевий 27.12.2020 15:54
Невже не розуміють кого з депутатів треба підмазати?Так Тренкін прояснить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Громада 24.12.2020 14:59
Тренкін проснувся)))))) ) Як завжди не втигає за поїздом. Може перед тим, як щось ляпати на трибуні, потрібно було б почитати законодавство!? Чи секретарський костюмчик уже жме в бока? Не ранувато?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 Будищенська ОТГ репост 24.12.2020 13:14
А могло бути і так. Одна представниця залишків попереднього депутатського корпусу (гр. Каб) з своїм "обранцем" (рецедивістом та земельним аферистом гр. Лад) та ексдепутатом (беру по коунальних базах що пагано лежить гр. Ку) пішли на другу спробу продати с.Свидівок заради власного збагачення. Атже понабиравши десятки ділянок на березі Діпра (на своїх родичів та л. паспорти) вони і їх колеги зіштовхнулись з проблемою реалізації. Ніхто не хоче купувати ділянки навіть за 3000$ за 10 соток, навіть блоками по 5-10 ділянок із знижкою - бо там нема світла. Організуватись і провести світло для людей, що вміють лише брати - це не варіант. А от роздати землі громади "потрібним людям" щоб вони протягли це через міськраду, як проект розвитку територій - це по їхньому. Діло за малим - спробувати обдурити селян знову.І часу нема, вже підгорає, а брати ніхто даром не хоче. Кінець. (та ні..дурня якась..)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 Будищенськой ОТГ 24.12.2020 12:41
Будет куда приятнее, если её будут обкрадать именно руки черкасских керманычей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100