Після подій на Соборній площі минулої п’ятниці депутат Черкаської міської ради, опозиціонер Микола Булатецький став по-справжньому віруючим. Про це він розповів сьогодні під час прес-конференції об’єднаної опозиції Черкащини.

– Удома ми розлили пляшку шампанського, і я від нас усіх подякував Господу Богу, бо в цій ситуації тільки Господь міг відвести від нас найгірше. Я і раніше вірив у Бога, але в той день я став  дійсно віруючим, – сказав Микола Іванович.

Він розповів, що свого часу був активним учасником освячення церкви Святого Петра Калнишевського в Холодному Яру. Тепер у знак подяки вони з сином Максимом Булатецьким вирішили передати 5 тис. грн. на розбудову цього храму. Бо, як каже Микола  Іванович, «вогонь звідти віяв і за Україну, і за мову».

– Я вважаю, що все те, що відбувалося в п’ятницю, і що відбувається на Черкащині, – це дія сатани. Сатана – це губернатор Тулуб. На Черкащині ніхто не зробить і меншої дії без його дозволу. І я застерігаю, якщо цей сатана не піде з Черкащини, в період виборів може масово пролитися кров, – переконаний депутат.

реклама

Коментарі  

 
+1 #8 Янгол 10.07.2012 09:07
Колюню, ми, янголи, з тобою або за тобою. ........................................................................................................... А если серьёзно, то, люди, ну давайте все вместе остановим каким-то образом бессовестных дураков, лезущих во власть, вы гляньте на выражение лица,"Кащенко" отдыхает, а ещё и отпрыска тянет, политборьба - дело-то тяжелое, пусть и сынок пострадает.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #7 helen 09.07.2012 21:13
Мда,спека вплинула на всіх без виключення!!!Жа х!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #6 Ужасть 09.07.2012 17:58
Булатецький побачив на Черкащині сатану
----
то, что к вере обращается и даже за деньги пытается откупиться перед богом..вроде неплохо... но когда видят чертей, сначала надо в .......... обращаться.. :sigh:
Может и не втему...но что-то..
Доктор, помогите! Пару недель назад я переспал с женой своего лучшего друга и с тех пор не нахожу себе места, нет мне покоя на этой земле, мучит меня это...
- Ну, голубчик, я вам тут ни чем помочь не могу, это вам скорее в церковь нужно....
- Доктор, а что, в церквях уже лечат триппер?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #5 Доктор Про 09.07.2012 14:54
Миколо, пожалій хоч своїх рідних - ..................................................................................в третій свій "похід" (перший був з афганцями, другий - мовний )дійсно може пролитись кров.. :-?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #4 Кінь 09.07.2012 13:33
Тулуп не Сатана.Тулуп - Херой (тільки не України).Він дуже багато працює.І ніхто крім нього на черкащині ніколи не працював,не працює і мабуть працювати не буде...Тільки парубок з Донбасу підніме наш край на гідний рівень. Спасибі жителям Донбасу за Сєрьогу - п...са!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Варвар 09.07.2012 13:27
Именно из за таких фанатиков кровь действительно может пролиться!

П.С. а вот верой не надо спекулировать. Это дешевый пиар и спекуляция! Придумайте что то новое
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #2 Приїхали 09.07.2012 13:26
Мабуть, сильно чоловіка об асфальт гепнули...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 Василь Петрович 09.07.2012 12:49
Колюню! Йди в монастир! Ти там потрібен найбільше!!!! Ти вже гідний бути справжній сином Божим!!! Господі прости....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100