реклама

реклама

Якщо головою Черкаської ОДА призначать нардепа Олександра Скічка, про що пишуть в ЗМІ, то вибори будуть на окрузі за нормами старого законодавства, а саме ЗУ «Про вибори народних депутатів України».

Про це «Прочерку» повідомив експерт у виборчому законодавстві.

908958

«Якщо зі Скічка знімуть мандат наступного календарного тижня, то вибори будуть в останню неділю березня. Якщо пізніше, то вибори будуть вже в останню неділю жовтня», - зазначив експерт.

Водночас у ЦВК повідомили, що в них зараз обід, тому інформацію дадуть пізніше.

«Скічко - телеведучий (канал «Україна»), пародист, артист розмовного жанру, актор. Мандруючи по 197округу, Скічко дарує дітям м'ячі, хула-хупи та гімнастичне знаряддя. Запевняє, що незабаром потяги від Києва до Одеси їздитимуть зі швидкістю 400 кілометрів на годину. Область вчетверте за півтора роки коміки з 95-го кварталу перерозіграли в рулетку. Черкаська рапсодія: регіоном на повному серйозі керуватиме пародист», – пише у своєму стилі в «Фейсбуці» черкаський журналіст Віктор Борисов.

Нагадаємо, телеведучий Олександр Скічко, який балотувався від партії «Слуга народу» на 197-му окрузі на Черкащині, виграв вибори до Верховної Ради України. Про це свідчать дані Центральної виборчої комісії. Так, за результатами опрацювання 100% протоколів, Скічко переміг на окрузі з результатом 50,92%.

реклама

Коментарі  

 
+9 #2 Вдячна виборчиня 20.01.2021 15:05
В передвиборчу агітацію, він мені обіцяв операцію по ремонту колінних чашечок оплатити. Думала, що все вже пропало, ан ніт! Нові коліна тепер в мене спереді!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Богатая невеста 20.01.2021 14:44
Потянули выборы, потянем и губернаторство!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100