реклама

реклама

Начальник управління інспектування Черкаської міськради Станіслав Коломієць, якого керівник телерадіокомпанії «Антена» Валерій Воротник звинуватив у побитті на робочому місці, розповів про своє бачення вчорашніх подій.

Коломієць

У коментарі виданню «Че24Online» пан Коломієць звинуватив пана Воротника у журналістській некомпетентності та зазначив, що раніше отримував від нього пропозицію надавати інформацію про свою діяльність на комерційній основі. Після того, як Коломієць відмовився, Воротник нібито пообіцяв його «мочити».

Напередодні вчорашнього скандалу помічниця Коломійця надіслала йому відео його виступу на засіданні виконкому міськради. За словами чиновника, відео не містило жодних посилань на джерело його походження. Це відео Коломієць виклав на своїй сторінці в соціальній мережі. Через два дні йому почав телефонувати Воротник, але Коломієць не відповідав на дзвінки. Відтак журналіст почав писати йому у фейсбуці «особисті повідомлення з образами». Нагадаємо, Валерія Воротника обурило, що з опублікованого відео було прибрано всі посилання на авторство телекомпанії «Антена».

– Я вважаю, що це неадекватна поведінка як журналіста, тому мої юристи зараз звертаються до асоціації журналістів України, щоб позбавити даного персонажа взагалі права на заняття такою діяльністю, – сказав правник Станіслав Коломієць, не пояснивши, однак, що це за асоціація і яке вона має право позбавляти когось права займатися журналістикою.

Отримавши від Воротника погрози щодо судового позову (відносно порушення прав на інтелектуальну власність), Коломієць вчора в обідню перерву завітав до телерадіокомпанії «Антена».

– Так, підтверджую, в нас із ним була розмова на підвищених тонах, я це навіть не буду спростовувати, – сказав Коломієць. – Це дійсно було. Але жодних погромів, як він заявляє, жодних охоронців... Я ходжу по місту щодня, мене бачать люди, і всі знають, що в мене ніяких охоронців немає. Більше того, я прийшов до нього на студію, де знаходиться безліч фото- і відеокамер. Більше того, туди просто так не потрапити, тому що стоять броньовані двері, і коли ти приходиш, тобі має хтось із середини відчинити. Тобто, це спростовує його слова, що я туди вломився.

За словами Коломійця, спілкування тривало близько десяти хвилин. Разом із тим, Станіслав Анатолійович так і не сказав чітко, бив він журналіста Воротника чи ні.

Пан Коломієць також додав, що офіційного рішення міського голови Анатолія Бондаренка про його відсторонення від виконання обов’язків поки що немає, і він продовжує перебувати в своєму робочому кабінеті в міськраді.

Докладніше – у відеоролику:

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 кабінет з решіткою 04.02.2021 11:04
а чого він досі в міськраді сидить?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100