На димовій трубі черкаської Припортової котельні відсутні попереджувальні вогні. Це може бути небезпечним для літальних апаратів, котрі можуть наштовхнутися на неї вночі або вдень при поганій видимості.

1436525587_truba-1


На це увагу журналістів «Прочерку» звернули читачі – жителі мікрорайону Митниця.

У відповідь на наш запит до відокремленого підприємства «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно», яке користується котельнею, «Прочерку» повідомили, що, справді, наразі система освітлення димової труби Припортової котельні Черкаської ТЕЦ потребує модернізації.

«Черкаська ТЕЦ є ліцензіатом Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. НКРЕКП встановлює тарифи, відповідно до яких, визначається ремонтна та інвестиційна програми підприємства, – заявили на підприємстві. – Ремонт системи освітлення димової труби поданий підприємством до інвестиційної програми ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно» на 2021 рік. Після встановлення нових тарифів НКРЕКП необхідні ремонтні роботи будуть виконані в найближчий час».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #2 Петро 13.02.2021 20:47
Вогні на трубі повинні горіти з моменту її будівництва, бо це безпека польотів. До чого тут тарифи взагалі?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Зінченко 12.02.2021 09:42
нехай краще там не горять вогні і тариф лишиться хоча б такий як зараз- 2500 за 54м квартири...а ми вночі поки що літати не будемо, до підняття зарплат і пенсій ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100