реклама

реклама

На Черкащині вже другого мешканця судять за допис у фейсбуці. У тексті - який два роки тому поширили понад дві тисячі людей - працівники СБУ побачили заклики до повалення державного ладу, пише 5 канал

Проте, кримінальні провадження порушили лише проти двох дописувачів.

У січні суди почалися над 80-річним пенсіонером, тепер в участі у плануванні державного заколоту запідозрили і... пасічника.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-8 #4 макаров 17.02.2021 17:39
За особые заслуги по борьбе со зрадныками украинского народа двух пойманных шпионов иностранных разведок сепаратистов и ренегатов осужденных по ст.58 п.10 "За антисоветскую агитацию и пропаганду" УК СССР 1937 г. сроком на 10 лет наградить Строительно Будивельне Управлиння в Черкасской области 1 гэктаром чернозёмной сладкой земли в центре города Черкасс.Куратору подельнику недодепутату черкасской госзрады Казарянцу освоить и распилить данную дилянку совместно с вышеуказанным управлением. Атаман всех чаркощан Толя Зализяка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Вася 17.02.2021 17:17
А розслідували за чією вказівкою і хто палив справи на подвір’ї служби після революції!? Весь центр міста попелом покрило!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Стас 17.02.2021 17:03
Та нє ,таки правильно! Там же бджоли. А вони можуть отак усю державу тихенько перенести до ворога. І шпигують-явно! І наш мед туди...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 арсен 17.02.2021 16:21
Каков поп таков и приход.То каналы закрывают за то что Зе хают то людям рот затыкают.Гидность ведь теперь свобода слова.Только вот коммуналка в раз десять побольше да долгов побольше у народу стало да цены в разы выросли да инфляция да доллар за 28-29 .Циркачи и акробаты себе теперь карманы набивают а вы молчите .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100