реклама

реклама

За матеріалами контррозвідки Служби безпеки України оголошено про підозру у посяганні на основи національної безпеки командиру взводу терористичної організації «ЛНР».

Слідчі органів безпеки встановили, що у 2014 році мешканець Красноріченська Луганської області вступив до лав незаконних збройних формувань проросійських терористів. Невдовзі він очолив один з «мотострілкових взводів 2 армійського корпусу народної міліції ЛНР».

111

Задокументовано, що бойовик причетний до розвідувально-диверсійних акцій проти українського війська у районі населених пунктів Кримське, Оріхове, Новотошківське. Встановлено, що він віддавав накази терористам про обстріли позицій Збройних сил України.

Слідчі органів безпеки кваліфікували його дії за ч. 1 ст. 258-3 (участь у терористичній групі чи терористичній організації) Кримінального кодексу України. Наразі йому заочно повідомлено про підозру.

Триває досудове слідство.

Заходи із викриття бойовика проводилися УСБУ в Черкаській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, інформує прес-служба обласного СБУ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100