реклама

реклама

Депутат облради Олександр Радуцький на сесії виступив щодо будівництва в Черкасах садочка, про який казав ще в 2019 році Президент України Володимир Зеленський.

152465230_756429181658626_6737952503816956544_n  

Пан Радуцький нагадав, що мова йшла про садочок в районі вулиці Корольова. Водночас, згодом "якимсь чином питання перейшло в будівництво садочка в районі Митниця". І ціна питання раптом зросла до ста мільйонів гривень.

Депутат каже, що з'ясував, що питання подавалося з міськради і готувалося паном Артуром Савіним, директором департаменту архітектури, містобудування та інспектування ЧМР.

Радуцький з'ясував, що в садочку буде чотири поверхи і ліфти.

За його словами, всі діти мають бути рівні.

– Людина з міськради має підозру про хабар і продовжує при цьому працювати, – обурився Олександр Романович, – тож я звернувся з цього приводу до правоохоронців.

Окрім того, Радуцький звернувся також і до голови Черкаської ОДА Олександра Скічка з пропозицією щодо можливості поділити 100 мільйонів і збудувати два садочки.

Олександр Скічко зреагував, зазначивши, що Бюджетний кодекс не передбачає поділу, якщо гроші направлені на конкретний об'єкт, і якщо він не буде збудований, то гроші назад заберуть в бюджет. Скічко також зауважив, що влада переглянула статистику, яка показує, що заклади дошкільної освіти заповнені, і наголосив, що він також за те, щоб діти були всі в рівних умовах.

Врешті Радуцький сказав, що голова ОДА може звернутися до Кабміну, щоб внести зміни в документацію, щоб не було садочків з ліфтами. Радуцький запевнив, що Скічка просто продовжують вводити в оману, бо якісь зміни вносив "корупціонер Савін". Тож Радуцький просив в Скічка захисту для дітей, а експертизу можна скоригувати за місяць.

Скічко у відповідь попросив Радуцького розробити дорожню карту, враховуючи всі зміни та терміни проходження технічних змін.

– Ліфти потрібні для дітей з інвалідністю, – зауважив Олександр Скічко.

Врешті Радуцький прийняв запрошення і пообіцяв прийти опрацювати все, запевнивши, що готовий завжди, коли його покличуть. Тож депутат облради з головою ОДА домовилися зустрітися на 11.00 понеділка.

реклама

Коментарі  

 
+2 #6 Степанич 12.03.2021 01:12
Вул.30 років Перемоги - 2 колишніх садочка.
Один покинутий з розбитими вікнами і дверима; інший відданий в оренду "Сінево" та іншим фірмочкам
Не треба нічого будувати. Один відремонтувати, інший повернути за призначенням.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Бонифаций 11.03.2021 21:01
Цитую Антон:
Навіщо будувати?? Їх безлч по місту під нецільовим призначенням. Ремонтуйте, але найголовніше - здихатись архітектурного ОЗГ ім. Бондаренка-Савіна.

Де і що ремонтувати на Корольова????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Антон 20.02.2021 08:42
Навіщо будувати?? Їх безлч по місту під нецільовим призначенням. Ремонтуйте, але найголовніше - здихатись архітектурного ОЗГ ім. Бондаренка-Савіна.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Отель АтлантІк 19.02.2021 18:36
Вже й номер зняли. Только вино!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 МІСЦЕВИЙ 19.02.2021 16:04
А де щеМ у місті є чотирьохповерхо ві садочки з ліфтом? Мені здається що перетворииться у щось інше на березі Дніпра.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #1 Черкащанка 19.02.2021 13:50
Я не є прихильнецею пана Радуцького, але тут його підтримую повністю. Еліта, мабуть, готує садочки під себе, а не там,де є необхідність. То масово їх закривали, а тепер вони всі переповнені.Вихователям при накому навантаженні потрібно пам'ятники ставити та зарплату гідну.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100