Протягом минулого тижня співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області здобували знання та практичні навички з невідкладних дій і організаційних заходів надання домедичної допомоги за програмою «Перші на місці події».

1

Навчальні збори проходили на базі навчально-тренувального відділу Комунального некомерційного підприємства «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради».

Інструктори, які мають практичний досвід надання невідкладної допомоги, навчали співробітників як рятувати життя людини, яка перебуває в безпорадному стані, як мінімізувати наслідки впливу такого стану, застосовуючи при цьому медичні табельні засоби, індивідуальне медичне оснащення та різні предмети. Досить важливим аспектом у навчанні було відпрацювання навичок в умовах навчальної симуляції: командна робота з надання допомоги в різних ситуаціях.

4

Важливо, що зі збільшенням випадків, коли співробітникам доводиться надавати домедичну допомогу пересічним громадянам під час несення служби, такий курс навчання допомагає їм удосконалити свої навички практично та навчитися формувати чіткий алгоритм дій у критичних ситуаціях. Від своєчасно наданої домедичної допомоги залежить не лише успіх подальшого лікування, а інколи й життя людини, адже саме до приїзду медиків часто спливає дорогоцінний час, коли можна врятувати життя.

Після проходження програми співробітники отримали сертифікати, які засвідчують наявність необхідних знань та навичок для надання першої домедичної допомоги.

15

Висловлюємо щиру вдячність керівництву та інструкторам Комунального некомерційного підприємства «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради» за співпрацю та надану можливість набути життєво необхідні знання на практиці, повідомляє пресслужба Служби судової охорони у Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100