реклама

реклама

Смолоскипна хода на честь головного отамана Холодного Яру (1919–1920 рр.) Василя Чучупаки відбудеться 20 березня, у орієнтовну дату його смерті, за ініціативи ГО «Поклик Яру».

fc33248f61717f40dc6466cc4bd17bdc

Про це повідомляють організатори.

Хода розпочнеться 20 березня о 18:00 із хутора Кресельці (де загинув отаман) і завершиться приблизно о 20:00 біля могили отамана. Після вшанування планується тематичний перегляд фільму «Чорний ворон» у місцевому клубі.

ГО «Поклик Яру» планує зробити ходу традиційною щорічною подією. На думку організаторів, шкільні підручники з історії України досі замовчуюють події та історію Холодного Яру. Цей захід має на меті популяризацію його історії та його героїв. Особливістю заходу є участь в ньому черкаської молоді з метою національно-патріотичного виховання.

Організація «Поклик Яру» займається національно-патріотичним вихованням відповідальної молоді на засадах Побратимства, Дисципліни та Патріотизму. Місце проведення усіх її заходів відбувається у культовому історичному місці Черкащини – Холодному Ярі.

Організатори будуть раді бачити на заході представників ЗМІ Черкас та області. Всю необхідну інформацію стосовно заходу та доїзду надають за контактами:

0982256268 (Павло Наконечний)

Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Facebook: https://www.facebook.com/poklyk.yaru/

Instagram: https://instagram.com/poklyk.yaru

Telegram: t.me/PoklykYaru

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100