Сьогодні 8 спортсменів з Черкащини, які представлятимуть Україну цього року на Олімпійських та Паралімпійських іграх у Лондоні, зустрілися з головою облдержадміністрації Сергієм Тулубом.



За всю історію області така кількість спортсменів вперше презентуватиме Черкащину на світовій арені Олімпійських ігор. Спортсменам та їхнім тренерам очільник області разом із головою відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області Валерієм Черняком передав цінні подарунки та грошові винагороди.

Спілкуючись зі спортсменами, голова облдержадміністрації поцікавився настроєм присутніх та сказав, що відчуває велику гордість за Черкащину, представники якої незабаром боротимуться за Олімпійське золото.

– Знаю, що у нас на Черкащині дуже сильні спортсмени та думаю, що і вам потрібен гарний стимул. А, отже, тому, хто здобуде перемогу на Олімпійських іграх у Лондоні, ми пообіцяємо гарну сучасну квартиру, – зазначив Сергій Тулуб.

Крім того, під час зустрічі з олімпійцями, про необхідність якої, до речі, мова йшла і на громадських слуханнях у ЗОШ №30, присутні говорили й про загальний стан підтримки спорту в регіоні та планували подальші кроки у цьому напрямку.

– Сьогоднішня зустріч із керівництвом області підняла дух – це був дуже гарний стимул! Настрій у мене бойовий, а значить – буду боротися до останнього, адже нам потрібна лише перемога, – розповів учасник ХIV Параолімпійських ігор,майстер спорту України міжнародного класу з кульової стрільби Василь Ковальчук. – Відчуваю велику відповідальність за те, щоб гідно представити Черкащину.

Василь Ковальчук розповів, що уже в серпні планується виїзд на навчально-тренувальний збір у Польщі, який триватиме близько місяця. А от серед найголовніших суперників спортсмен бачить збірну Нової Зеландії чи Кореї, називаючи такі їхні переваги, як сучасна зброя та обмундирування.

Заслужений тренер України з кульової стрільби Віктор Нагній наголосив, що увага до спортсменів справді дуже необхідна, адже для того, аби підготувати олімпійця, гроші варто вкладати мінімум за 2 роки до його «становлення».

– Звісно, нині ми маємо певний заряд впевненості а наших спортсменах, інакше ми б просто їх не готували. Ми переконані, що їдемо до Лондона недаремно!, – підкреслив Віктор Нагній.


Після закінчення зустрічі, Сергій Тулуб побажав успіху спортсменам та сказав, що їх підтримуватиме вся Черкащина, повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100