реклама
Sucurity Police

реклама

24 березня у приміщенні духовного центру при Свято-Троїцькому кафедральному соборі відбулися єпархіальні збори духовенства Черкаської єпархії Православної церкви України.

IMG_7917

Про це повідомляють у Черкаській єпархії ПЦУ.

Збори очолив керуючий Черкаською єпархією митрополит Черкаський і Чигиринський Іоан. У зв’язку із карантином та неблагополучною епідемічною ситуацією у робочому зібранні взяли участь лише очільники благочинь та частина духовенства єпархії.

Перед початком засідання митрополит Іоан разом із всіма присутніми священнослужителями піднесли до Господа заупокійну молитву за спочилого новопреставленого митрополита Хмельницького та Кам’янець-Подільського Антонія (Махоту).

Роботу зборів архіпастир розпочав доповіддю щодо життя Черкаської єпархії, у якій розповів про визначні події єпархіального життя, ситуацію з COVID-19, кадрові зміни у єпархії та інші важливі питання. Духовенство, в свою чергу, мало можливість поставити запитання митрополиту Іоану щодо актуальних церковних проблем.

В рамках засідання перед духовенством із доповіддю на тему "Основи медійної та інформаційної грамотності" виступив настоятель храму на честь святих рівноапостольних Кирила і Мефодіям. Черкаси протоієрей Андрій Шиманович.

Завершилися єпархіальні збори молитвою до Пресвятої Богородиці «Достойно є».

IMG_7912

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 І ще раз про котів 30.03.2021 10:09
Коли кіт видереться на так модні зараз повсюду, де не попадя встановлені хрести й не зможе самостійно злізти, то чи буде такий, знятий рятувальниками, офіційно сертифікований титулом "З хреста знятий", та отримає ранг котячого святого ще при своєму котячому житті?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Илон Маск 30.03.2021 08:28
Наш мир виртуален. "В начале было Слово. И Слово было Машинное".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100