реклама

реклама

Пащенко: У людей мала зацікавленість місцевими виборами

Пащенко: У людей мала зацікавленість місцевими виборами

Кандидат у депутати до Черкаської облради від Партії регіонів (місто Черкаси) Валерій Пащенко під час прес-конференції запевнив, що ці вибори для нього чи не найспокійніші:

- Ці вибори вирізняються спокійністю. Бо всі очікували від них шаленого адмінресурсу, тиску, багато було зовнішньої реклами, багато кандидатів у мери і мажоритарників. Але зараз ні в кого немає ніяких порушень. Єдині моменти – сьогодні мажоритарник стоїть і вітається із виборцями, бачить когось знайомого і просить проголосувати за ту чи іншу партію. Уже через дві годинки на одній дільниці один попереду, другий трохи далі, третій… І всі разом вітаються із виборцями. Були й технічні моменти – маленькі приміщення, бракує кабінок, а ще дивує те, що мала явка виборців – по деяких дільницях – 20-30 % на 15 годину. Тобто, у людей мала зацікавленість місцевими виборами. Але видно лідерів перегонів уже зараз. Бо якщо постояти біля якоїсь дільниці, то та людина, яка працювала, то вона стоїть, усі виборці йдуть і з нею вітаються. Скажімо, значить людина зробила щось таке, або показала свою роботу, або таку цікаву рекламну кампанію провела, що її запам’ятовують. Що стосується депутатів обласної ради, то можливо, це найлегші вибори для мене особисто. У мене конкуренція – 18 людей. Тут впливатиме фактор публічності і попередньої діяльності того чи іншого кандидата, - сказав В. Пащенко.

Коли ж Пащенка запитали, чому він не ризикнув балотуватися на мера, то він почав говорити про командну гру:

- Є таке поняття, як командна гра. І всі ми знаємо про те, що партія висуває. Партія прийняла своє рішення. На жаль, не на мою користь. І я радий тому, що сьогодні я балотуюся по найбільшому округу. І якщо буде все нормально, то це велика перемога для мене буде, - запевнив Пащенко.

За словами ще одного кандидата в депутати до обласної ради від Черкас від Партії регіонів Нонни Лелеки (на минулих виборах балотувалася до Черкаської міської ради від партії «Жінки за майбутнє»), першими прийшли голосувати особи поважного віку.

- Під дверима деяких дільничних комісій уже були люди. Наскільки  мені відомо, на 16 годину лише 33 % виборців прийшли на дільниці. Тобто, активна частина населення проголосувала зранку, - запевнила пані Лелека.

Коли прозвучало запитання щодо того, що на дільницях багато черг і бракує виборчих кабінок, то Пащенко зробив маленьке зізнання сказав, що не голосував у кабінці.

- Я був із маленькою донькою, раз-раз, швиденько кинув, але в принципі, це є порушення. Хоча є проблема. У мене є інформація, що в Південно-Західному районі з боку … не будемо говорити про політичну силу, але є кабінка закрита і є поняття таке як «вертушка». Виборці бюлетені фотографують і виносять, а тоді показують і отримають гроші. З точки зору… це дозволяє включати деякі схеми, але вже це проговорюють, є інформація, але потрібне її підтвердження, - підсумував Валерій Пащенко.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #1 Юлія Володимирівна 31.10.2010 18:55
Це Пащенко про себе, здається це він, як виявилось, здатен на таке?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100