Нового голову Черкаської обласної організації політичної партії «За майбутнє» обрано сьогодні на ХІІІ загальних зборах обласної партійної організації, які відбулися в обласному центрі в приміщенні кінотеатру «Україна».

1


Про складання повноважень очільника партійців Черкащини заявив народний депутат України Антон Яценко. «Буду самостійно будувати свою політичну кар’єру, – прокоментував нардеп це рішення. – На сьогодні я є позафракційним і безпартійним».

На посаду очільника обласної парторганізації Антон Володимирович запропонував кандидатуру міського голови Черкас Анатолія Бондаренка. «Впевнений, що Анатолій Васильович зможе консолідувати депутатів, очільників громад, які перемогли на місцевих виборах від партії «За майбутнє», передусім міських голів – Ірину Плетньову (Умань), Ігоря Ренькаса (Канів), Миколу Наконечного (Христинівка), а також очільників ОТГ», – зазначив Антон Яценко. На його переконання, зміна керівництва обласної організації не внесе в партію жодного розколу, а тільки укріпить її і дасть поштовх до подальшого розвитку.

Відтак за кандидатуру пана Бондаренка проголосували всі учасники зборів. Мера Черкас обрано головою обласної організації партії «ЗА МАЙБУТНЄ» строком на один рік.

– Передусім ми маємо подякувати за довіру всім виборцям, які підтримали нас на місцевих виборах восени, – сказав новообраний очільник облорганізації. – Які б питання ми не виносили на порядок денний, основне з них – це співпраця із людьми, які повірили нам. Я впевнений, що всі фракції нашої партії в місцевих радах і надалі будуть відстоювати інтереси громадян України та виконувати їхні накази.

Виступаючи під час зборів, міський голова Умані Ірина Плетньова привітала Анатолія Васильовича з обранням.

– Наше місто – друге в області після Черкас за кількістю населення, в нашій міській раді представлено найбільше представників партії «За майбутнє», – зазначила Ірина Григорівна. – Наша команда впевнена, що Анатолій Бондаренко стане об’єднувальною постаттю для всього нашого колективу однопартійців і працюватимете на те, щоб ми показували найкращі результати своєї роботи і в області, і в Україні, щоб ми могли з гордістю сказати: «Ми – члени партії «За майбутнє»!»

Також Ірина Плетньова подякувала Антону Яценку за те, що він рік тому об’єднав нинішніх партійців «За майбутнє» в одну потужну команду.

Крім того, під час зборів строком на рік було обрано членів ради обласної парторганізації. До складу цього керівного органу ввійшли семеро осіб: Анатолій Бондаренко (за посадою), Світлана Легойда, Аракся Маргарян, Євгеній Клімов, Валерія Бондаренко, Андрій Мушієк, Олена Шатайло.

2

3

4

5

Фото Олександри Полянської

реклама

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100