реклама

реклама

За процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного  заподіяння працівникам правоохоронних органів побоїв та легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цими працівниками  службових обов’язків.

Прокуратура

Інцидент мав місце 16.02.2021 в м. Черкаси. Так, два мешканці міста Черкаси 1990 та 1980 року народження, у приміщенні комунального некомерційного підприємства «Черкаський обласний наркологічний диспансер» під час проходження медичного освідування на стан алкогольного сп’яніння заподіяли побої та тілесні ушкодження двом працівникам Управління патрульної поліції в Черкаській області.

За результатами проведення досудового розслідування, обвинувальний акт стосовно вказаних осіб за обвинуваченням у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України скеровано до Придніпровського районного суду м. Черкаси.

Довідково: санкція ч. 2 ст. 345 КК України передбачає покарання у виді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Черкаська окружна прокуратура

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #1 Олесь 19.04.2021 20:18
Лягаві від бешкетників отримали. Ги- ги
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100