реклама

реклама

Управлінська компанія «Нова якість» продовжує працювати у звичному режимі. Обшуки Державної фіскальної служби ніяк не вплинули на життєдіяльність підприємства. Що сталося минулої п’ятниці в приміщенні на Смілянській, 145, пояснюють адвокати та бухгалтери компанії.

178906604_907005533208615_6423470905633289041_n

За словами адвокатки групи компаній  «Нова якість» Ірини Глембоцької, відбулося вилучення низки печаток, штампів, банківських карток та договорів, частина яких не має ніякого стосунку до діяльності управлінської компанії. Окрім того, у «Новій якості» наголошують, що не мають жодного стосунку до бюджетних коштів, як про це заявили в ДФС.

– Фіскальна служба незаконно вилучила печатки (штампи) ФОПів та юросіб, які за цією адресою роками орендують робочі місця чи навіть зареєстровані. Як наприклад, підприємство  «ЧСУ-525», що в цьому приміщенні ще з 1959 року. І ви можете пересвідчитись у цьому завдяки реєстру юридичних осіб. Лише одна з 32 вилучених печаток стосується справи – ТОВ «Сантехбудконструкції», – говорить адвокатка.

Окрім того, фіскали вилучили банківські картки у ФОПа, яка орендує тут робоче місце та надає бухгалтерські послуги різним особам. На яких підставах та як їхнє вилучення стосується кримінального провадження, у  «Новій якості» не розуміють. До того ж відкритим питанням досі залишається виявлена ДФС-никами «чорна бухгалтерія». Очевидно, під нею слідчі мають на увазі сотні документів, які є у вільному доступі на сайті управлінської компанії.

За словами адвокатки, під час цього процесу не обійшлося без розголошення таємниці досудового слідства.

– На офіційних сторінках Державної фіскальної служби опублікували ще до завершення обшуків інформацію про підприємство, якого стосувалися ці слідчі дії.  Адже в Черкасах лише один переможець конкурсу на управління багатоквартирними будинками, – додає адвокатка компанії. – Окрім цього, у своєму релізі Державна фіскальна служба України взяла на себе функцію суду. Адже жодним вилученим документам не може бути надана оцінка діяльності компанії до рішення суду. Як можна сприймати такі дії слідчих, які ще до завершення обшуків опублікували у відкритому доступі спотворену інформацію?

Цей обшук відбувся в межах кримінального провадження за фактом нібито ухилення від сплати податків. Такий  «гучний» реліз ДФС опублікувала на початку березня. Ще тоді ми пояснили, що компанія не має жодної податкової заборгованості та веде діяльність у межах чинного законодавства.

За словами бухгалтерки групи компаній «Нова якість» Надії Кудринської, за увесь період діяльності товариства не мають заборгованості з податків, зборів та обов’язкових платежів до бюджету.

– На сьогодні Товариства щомісячно сплачують до місцевого бюджету єдиний податок завчасно на підставі попередніх розрахунків, не чекаючи настання дати сплати податку, –  говорить головна бухгалтерка.

ТУТ ви можете ознайомитися із довідками з Податкової служби, які свідчать про відсутність будь-якого боргу. До речі, під час обшуку ці документи теж виявили слідчі ДФС, однак вилучати їх не захотіли. Тобто обшук був спрямований лише на пошук «доказів», які свідчили б хоч якось проти діяльності компанії. Натомість підтверджувальні документи на користь управлінця оминули увагою!

Компанія працює у звичному режимі та готується відстоювати свої права. У  «Новій якості» закликають не робити передчасних висновків та не поширювати плітки через проведення звичайних слідчих дій.

Про це повідомляє пресслужба компанії «Нова якість».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #7 микола 24.05.2021 16:05
всі черкащани знають-нова якість деребанить з людей, по відпрацьованій схемі з держави,але нікому до цього немає діла поки не відстегнуть у суді
.Навіть президент не захотів маратись об Бондаренка
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #6 Антон 26.04.2021 17:45
Недарма керівник на яхті чкурнув!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #5 Саня 26.04.2021 15:23
АХАХ)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #4 Саме той 26.04.2021 15:15
Податківці, викривши частину схеми, роблять свою роботу, адвокатеса, якій зараз платять знов з наших коштів, робить свою роботу!!!! Але з самого початку було добре відомо - саме ким і з якою метою створювалася ця організація, яка оббирає не лише черкащан, а й бюджет!! Така кількість печаток в одному офісі і така надрентабельніс ть, наприклад вивезення сміття негабаритного може свідчити лише про одне - тупий обнал через різного роду фіктивні послуги, які насправді не надавалися!!! Звідти і тарифи такі та «мовчання» чиновників, які дуже люблять готівку!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #3 Атошник 26.04.2021 15:05
Щось тут не чисто...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #2 SMS 26.04.2021 14:39
Дивну чути від адвоката, що жодним вилученим документам не може бути надана оцінка діяльності компанії до рішення суду.

Слідчий оцінює докази та вирішує чи є підстави для передачі справи до суду або закривати справу...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #1 SMS 26.04.2021 14:36
Відбулося вилучення низки печаток, штампів, банківських карток та договорів, частина яких не має ніякого стосунку до діяльності управлінської компанії.

Як вони опинились в офісі НЯ, я не кажу про одну адресу, як зазначила адвокатеса, а про наявність цих печаток та документів безпосередньо саме офісі НЯ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100