реклама

реклама

Розслідування інциденту, який стався 19 квітня у Черкасах, коли під час занять зі стрільби у тирі міської гімназії 14-річний підліток зазнав поранення у голову, ще триває. Про це Радіо Свобода повідомили в пресслужбі поліції Черкаської області.

«Слідство ще триває. Хлопчик перебуває в лікарні», – повідомила пресслужба.

unnamed-4

У поліції додали лише, що в рамках досудового розслідування проведено «експертизи зі зброєю». Яких ще заходів вживають правоохоронці, зокрема, і щодо відстороненого та затриманого тренера, під час заняття якого було поранено школяра, у пресслужбі розповісти не можуть.

Слідчий не дає дозволу на розголошення додаткової інформації, пояснили у поліції. Утім, щойно буде завершене досудове розслідування, про його результати правоохоронці відразу повідомлять, запевнили у пресслужбі.

Стан 14-річного хлопця, який під час занять зі стрільби у тирі гімназії №9 у Черкасах 19 квітня зазнав поранення в голову, залишається «вкрай важким». Про це Радіо Свобода напередодні розповіла медична директорка Черкаської обласної дитячої лікарні Наталія Волчкова.

Місцеве черкаське видання «ВиЧЕрпно» 21 квітня повідомляло, що медики зробили хлопцеві операцію та дістали кулю з голови.

У поліції Черкаської області повідомили 20 квітня, щоли відкри кримінальне провадження за трьома статтями: «замах на умисне вбивство», «незаконне поводження зі зброєю» та «недбале зберігання вогнепальної зброї». Тренера затримали

реклама

Коментарі  

 
-1 #3 Перехожий 28.04.2021 20:21
Діти нині не стабільні. Малі не дають спати, а великі дихати...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Стас 28.04.2021 12:37
Так,тренера Шкода. Недопрацювання у вихованні дитини батьками,вплив різних соцмереж,бажанн я похизуватися... Але! Безпека-це обов'язок тренера. Адже ми не ставимо під сумнів винуватість водія автобуса,що поїхав на червоне світло ,що привело до травмування(а то й смерті) людей. Залишати зброю без нагляду... безпечність. Якщо я й видавав бійцю патрони до автомата,то весь час тримав під контролем,щоб не грались,а до того -навчання,навчан ня і... страшні,але приклади . Ну,а тепер-після пожежі й отой-насос...вибачте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 Бувший 28.04.2021 10:42
Дай боже тренеру пережити цей жах, все життя віддав улюбленій справі і так за це поплатитися. Мені здається пацан вирішив зробити селфі к пістолетом біля скроні, натиснув палець на телефоні і непрозвільно на курок пістолета. Дурна виходка закінчилась трагедією для всіх
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100