Учора близько 14:00 години уманські поліцейські Віталій Скалій та В'ячеслав Журба отримали виклик від небайдужого громадянина, що на вулиці Київській виявили розгубленого літнього чоловіка.

181270174_1110911636061035_8418312336605140755_n

Про це повідомляють у поліції Черкащини.

Спочатку уманчанин сам намагався допомогти чоловікові, але згодом зрозумів, що без допомоги поліцейських не обійтись. Він розповів, що працює таксистом, хотів доставити старенького за адресою, яку він називав, та з'ясувалося, що названого будинку не існує.

Правоохоронці за лічені хвилини були на місці та почали спілкуватися з чоловіком. Усе що він зміг назвати — це те, що приїхав із села Полянецьке до сестри в Умань. Чоловік має проблеми з пам'яттю, але Віталію та В’ячеславу вдалося дізнатися його дані й з'ясувати, на якій вулиці він проживає.

Поліцейські привезли 95-річного пенсіонера додому. Біля будинку їх зустріла дружина. Каже, що дуже хвилювалася за чоловіка, бо від ранку не знала де він подівся.

«Я відчув себе щасливим, коли ми повернули додому 95-річного чоловіка, який заблукав і був далеко від дому. Для рідних це найцінніший подарунок на Великдень. Цінуйте і бережіть своїх близьких!» — ділиться враженнями поліцейський В'ячеслав Журба.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100