реклама

реклама

Заяву та декларацію на отримання субсидії, яка нараховується з травня, цьогоріч можна подати з 1 травня до 30 вересня. На цьому сьогодні під час пресконференції наголосив директор Департаменту соціальної політики Черкаської міськради Євгеній Данченко.

1621501289568

За його словами, починаючи з 1 травня, набули чинності нові правила нарахування субсидії, відповідно до яких нові заяви та декларації мали подавати всі отримувачі субсидії; також було суттєво збільшено вимоги до їхнього майнового стану.

Проте вчора зі ЗМІ стало відомо, що Кабмін розглянув нову постанову, в якій передбачено, що люди, у яких не відбулося суттєвих змін у майновому стані, декларацію можуть не подавати. Однак тексту цієї постанови офіційно ще не оприлюднено.

Як наголосили в Департаменті соціальної політики, заяви та декларації не обов’язково подавати особисто. Їх можна надсилати поштою, вкинути у спеціальну скриньку, розміщену у приміщенні департаменту тощо.

Докладніше про нововведення щодо подання документів на отримання субсидій, які було роз’яснено на пресконференції, читайте на «Прочерку» згодом.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100