реклама

реклама

2 червня до Міжнародного дня захисту дітей відбувся спільний захід  ПНЗ «Багатопрофільний молодіжний центр» ЧМР та Черкаського обласного Будинку вчителя (директор Світлана Панченко) – відкриття виставки дитячих малюнків «Маленькі картинки» вихованців художньої студії «Палітра ідей» (керівник Людмила Бокарева).

2

На дитячій виставці представлено 60 робіт від 23 юних художників студії, віком від 6 до 16 років. Малюнки виконані в різних техніках: акварель, декоративні картини, абстрактні малюнки, графіка, акрил. Кожна дитяча робота – певне досягнення автора та цілком самостійна. Вони різні за розміром, форматом та кольорами, але всі є своєрідними віконечками в дитячі серця, теплі та безпосередні. Тематика малюнків різноманітна, як саме дитинство.

5

Маленькі картинки про те, що діти люблять, про що думають, чого хочуть, що їх турбує або бентежить. Атмосфера виставки щира та позитивна.

3

Запрошуємо відвідати виставку дитячої творчості, яка триватиме до 12 червня (Черкаський обласний Будинок Учителя, вул. Хрещатик, 257).

1

Про це повідомляє Багатопрофільний молодіжний центр.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100