реклама

реклама

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури та за оперативного супроводу Черкаського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції слідчими третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Черкасах) територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, 15 червня в порядку п. 1 ч. 1 ст. 208 КПК України затримано старшого дізнавача сектору дізнання Уманського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області, який вимагав неправомірну вигоду у розмірі 2000 доларів США за повернення вилученого автомобіля «Audi» А6.

1

Про це повідомила пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

15 червня близько 16 год. 00 хв. старший дізнавач СД Уманського РУП ГУНП в Черкаській області, перебуваючи поряд з приміщенням Уманським РУП ГУНП в Черкаській області під час зустрічі з заявником, одержав від нього частину неправомірної вигоди у розмірі 500 доларів США після чого був затриманий.

З метою уникнення кримінальної відповідальності та знищення доказів затриманий намагався з’їсти отримані грошові кошти.

Наразі вирішується питання про повідомлення особі про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України – одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням наданого їй службового становища, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди.

Досудове розслідування указаного кримінального правопорушення здійснюється слідчими третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Черкасах) територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві.

У разі доведення вини за вчинення зазначеного злочину особі загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #6 Олесь 17.06.2021 13:36
Засудити. І обов'язково з конфіскацією майна. Нехай після покарання працює, а не користується неправедно нажитим
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 правда 16.06.2021 23:21
Все, як і було раніше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 черный властелин 16.06.2021 18:44
Реформа походу ничего не поменяла, кроме названия формы и названия конечно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 МІСЦЕВИЙ 16.06.2021 17:55
Хай би їв.Бажаючим дозволити ставить клізму під проценти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 007 16.06.2021 17:10
[quote name="Золотое правило"]Совковых и постсовковых смертных. Трамваи - обходить спереди, автомобили - сзади, полицейских - во всех сторон.[/quo
Один баран гроші приніс, а інший взяв
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Золотое правило 16.06.2021 14:23
Совковых и постсовковых смертных. Трамваи - обходить спереди, автомобили - сзади, полицейских - во всех сторон.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100