реклама

реклама

18 червня у Черкаському драмтеатрі провели урочистості до Дня донора, який відзначається 14 червня. На захід завітало багато відомих у Черкасах людей, які також, до речі, є донорами, зокрема, це мер Черкас, депутати Черкаської міськради, юристи, медики, ІТ-фахівці тощо.

89

На заході відзнаками від компанії «Biopharma Plasma» нагороджували активних донорів, інформаційних партнерів та людей, які допомагають популяризації донорства. Звання почесного донора отримав депутат Черкаської міськради Сергій Шмиголь, у якого на рахунку вже понад 45 донацій.

Директор зі стратегічного розвитку «Biopharma Plasma» Оксана Плотнікова зазначила, що для неї цей захід неймовірно важливий, адже він показує плоди клопіткої роботи: «У 2018 році, коли ми приїхали перший раз у Черкаси, було певне несприйняття, чи може інвестор принести велику користь місту та області. І через рік нам вдалось взяти в оренду станцію переливання крові й цілий рік ми реконструювали її. Тому сьогодні, коли я бачу, що у Черкасах на іншому рівні відбувається донорство, коли я бачу ось ці щасливі обличчя донорів, обличчя тих людей, які беруть активну участь у донорському русі, коли мер міста безпосередньо стає донором, коли безліч студентів залучаються до донорства, для мене це велике щастя. І я рада, що ми як інвестори змогли зробити цей проект дійсно на благо жителів Черкас».

Про те що донорство об’єднує різні верстви населення наголосила і заступниця голови Черкаської ОДА Лариса Кошова: «Стати донором – це надзвичайно важливо, адже коли ви ухвалюєте таке рішення, ви розумієте, що вже несете відповідальність не тільки за себе, а й за стан людини, якій знадобиться ваша допомога. Ви ціною своєї крові даруєте шанс на життя, шанс на одужання».

67

Мер Черкас Анатолій Бондаренко також привітав усіх з днем донора і подякував компанії: «Компанія «Biopharma Plasma» у Черкасах – це компанія молода, їй тільки рік, але вона вже своїми справами довела, що вона розвивається, вона живе і, я впевнений, що вона і далі буде нарощувати свої потужності, адже вона робить велику справу. Донори, які приходять у цю компанію, рятують найцінніше –вони рятують людське життя».

90

Також свої творчі подарунки у вигляді танцювального номера презентував танцювальний колектив Princess і вокальний ансамбль Freedom. До слова, передувала урочистостям з нагоди святкування Дня донора виставка черкаського фотографа Ігоря Єфімова. Він фотографував певний час донорів, розповідав їх історії людям. Деякі фото він досить в цікавій техніці накладав одне на одного:

«Я цим показую, що всі ми люди дуже схожі й не тільки всередині, не тільки у нас однакова кров, а й навіть зовні …і це про те, який наш світ насправді малий, як всі взаємопов’язані та про те як важливо нам гуртуватися. Тому що мені здається сила людства саме в тому, що ми можемо гуртуватися, ми можемо перемагати великі проблеми» - висловився Ігор Єфемов про фото виставку під назвою «Ми – крапля в морі. Ми – для когось море».

78

Анастасія Щетініна

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100