Тепер Бут в МНС за головного

Тепер Бут в МНС за головного

Учора лідер партії «Єдиний центр» (ЄЦ), міністр з питань надзвичайних ситуацій Віктор Балога першим з членів уряду пішов у відпустку на час виборчої кампанії. У інтерв'ю спеціальному кореспондентові видання «Комерсант-Україна» Сергію Сидоренку він заявив, що не згоден з вектором розвитку держави, хоча попросив не вважати це критикою діючої влади. Пан Балога також виключив можливість співпраці ЄЦ з об'єднаною опозицією «Батьківщина» у Верховній Раді VII скликання.

Журналіст справедливо поцікавився у Віктора Балоги чи на часі його відпустка саме зараз, коли через спеку у країні пожежонебезпечний період. На що керівник міністерства відповів:

– По-перше, для мене важливо, щоб потім не сказали, що я використовую адміністративний ресурс під час виборчої кампанії. По-друге, на посту глави МНС я постарався побудувати роботу так, щоб відсутність однієї людини не позначилася на функціонуванні всього механізму міністерства. Інакше гріш ціна була б мені, як керівнику, у базарний день. Зараз обов'язки міністра виконує мій перший заступник Віталій Бут (у минулому - головний регіонал Черкащини і ректор Черкаської Академії пожежної безпеки - ред.). І третє: в разі виникнення форс-мажорних обставин я приїду на місце події, і, в разі чого, формально перерву відпустку, – зазначив Віктор Балога.

Нагадаємо, що ЄЦ висунув по мажоритарних округах 9 кандидатів, у тому числі і по Уманському округу №200. Сам Віктор Балога балотуватиметься по виборчому округу №69 з центром в Мукачево.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100