реклама

реклама

Підприємство «Азот» (Черкаси), що входить до групи підприємств азотного бізнесу Group DF, почало модернізацію цеху з виробництва карбаміду М-6 за 165,4 млн гривень.

0760e5a4d98fdf2-600fd294328cb-img-2994-1_crop

 

Про це йдеться в повідомленні пресслужби Group DF, передають Українські Новини.

Відзначається, що капітальні інвестиції в проєкт перевищать 165,4 млн гривень.

При цьому, згідно з бізнес-планом, проєкт буде реалізований за 45 днів.

«Модернізація цеху з виробництва карбаміду М-6 стане наймасштабнішим проєктом для заводу за останні 10 років. Підприємство заробляє гроші, акціонер продовжує робити капітальні інвестиції та модернізувати ключові промислові майданчики. Модернізація цеху карбаміду – це великий комплекс заходів, спрямований на збільшення потужностей цеху і досягнення економії енергоресурсів», – сказав голова правління «Азоту» Віталій Скляров.

Також комплекс заходів дозволить підвищити ефективність хімічних процесів у цеху, поліпшить показники надійності і стабільності більшості виробничих процесів і позитивно вплине на техніко-економічні показники цеху в цілому.

«Ми продовжуємо робити чіткі кроки, які дозволяють нам знизити собівартість продукції і, в підсумку, зроблять наше підприємство більш конкурентоспроможним на глобальному і внутрішньому ринках. Однак внутрішній ринок і забезпечення українського фермера для нас залишається пріоритетним», – підсумував Скляров.

Черкаський «Азот» входить в холдинг Дмитра Фірташа Оstchem, який об'єднує підприємства азотної хімії Group DF, і спеціалізується на виробництві азотних мінеральних добрив (аміак, карбамід, аміачна селітра, КАС), капролактаму, іонообмінних смол та іншої продукції. Group DF – диверсифікована міжнародна група компаній, бізнес якої представлений в 11 країнах Європи та Азії.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100