реклама
Sucurity Police

реклама

У Черкасах на вулиці Менделєєва, неподалік обласної лікарні, цієї суботи відкрився магазин мережі супермаркетів «Файно Маркет». Попри «західняцьку» назву, ця мережа походить із Кропивницького. Придбавши на Черкащині мережу «Абсолют», власники «Файно Маркету» сподіваються вже до кінця поточного року відкрити в нашій області близько 30 супермаркетів і забезпечити робочими місцями понад 700 жителів краю.

Магазин2

– Те, що запрацював перший у Черкасах магазин нашої мережі (а за загальним ліком він 99-ий) – дуже знакова для нас подія, – сказала на відкритті закладу директорка з маркетингу ТОВ «Вересень плюс» та мережі «Файно Маркет» Альона Язикова. – Ми, кропивничани, – ваші сусіди. І тут, на Черкащині, ми хотіли б продовжити наші традиції добросусідства – теплі, товариські стосунки.

Язикова

Як зазначила пані Язикова, «Файно Маркет» має декілька програм лояльності. Зокрема, покупці можуть встановити на мобільні телефони застосунок, на якому будуть накопичуватися бонуси. Крім того, пенсіонери можуть отримати карточку з 10% знижкою.

На наше запитання, чому в центральноукраїнському місті Кропивницькому для назви мережі обрали західноукраїнске слово, Альона Язикова відповіла, що в компанії «не ділять Україну» на регіони. Натомість не знають іншого слова, крім «файно», яке могло б вмістити в собі так багато позитивних сенсів: це і «добре», і «гарно», і «хороше», і «приємно», і навіть «атмосферно».

Магазин

За словами менеджера з питань регіонального розвитку мережі «Файно Маркет» Олексія Логачова-Михайлова, в супермаркетах цієї мережі можна придбати широкий спектр товарів – від високоякісних продуктів до побутової хімії, а також скуштувати випічку і готову продукцію власного виробництва, випити смачної кави із кавового автомату.

Логачов-Михайлов

– Ми прагнемо врахувати всі вимоги сучасного покупця. Так вийшло, що перший наш магазин у Черкасах відкрився поблизу обласної лікарні та декількох інших лікувальних закладів. Тому ми раді повідомити, що пропонуємо широкий асортимент овочів та фруктів, молочних виробів. Думаю, це дуже зручно і для пацієнтів, і для людей, які їх відвідують, і для персоналу, – наголосив Олексій Логачов-Михайлов. – Ми – сучасна компанія, враховуємо новітні тенденції розвитку дизайну, розстановки обладнання, товарних груп. Асортимент обрано з брендових товарів, на які сьогодні орієнтований покупець.

Як зазначила організаторка суспільних ініціатив, членкиня наглядової ради громадського об’єднання «Асамблея культурного обміну України», експертка з соціального маркетингу Олена Рожко, мережа «Файно Маркет» накопичила в Кіровоградській області вже доволі значний досвід благодійної діяльності.

Рожко

– Дуже радує, що в Україні дедалі більше компаній стають соціально відповідальними бізнесами. «Файно Маркет» – не виняток. У Кропивницькому регіоні компанія провела багато цікавих ініціатив. Серед них – «Гаряча кава – добра справа»: від кожної придбаної чашки кави 20 копійок перераховувалося в доброчинний фонд. До цих грошей сам «Файно Маркет» додав таку саму суму – і для дитячого відділення в онколікарні було закуплено нове обладнання. Крім того, компанія проводить багато цікавих акцій для людей літнього віку «Файно Маркет»: навчання дихальній гімнастиці, день скандинавської ходьби, «Лист про доброго сусіда» тощо. Нарешті, була акція для безпритульних тварин. І вже уже тут, у Черкасах, спільно з товариством захисту безпритульних тварин «Друг» компанія «Файно Маркет» розгорнула акцію, під час якої будь-хто може придбати корм для тварин і залишити його у спеціально відведеному місці. «Файно Маркет» це подвоїть і передасть для захисту безпритульних тварин, – розповіла Олена Рожко.

Наразі компанія, яка одним зі своїх гасел має підтримку добросусідства, проводить перемовини із ОСББ, розміщеними неподалік від майбутніх магазинів мережі, із тим, щоб по-сусідськи допомогти їм із облаштуванням простору їхніх дворів та прилеглих територій.

Кава

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #25 Вадим 01.11.2021 16:04
Цитую Це не наше:
Назва не подобається. Це не наше.



чемодан-вокзал-ростов
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #24 Це не наше 14.07.2021 14:38
Назва не подобається. Це не наше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #23 ЮЗР 14.07.2021 12:34
Цитую Лёля:
Что касается ассортимента, самый паршивый, продавцы хамло, магазины так себе, хлеб-вода-пиво.руководство отстой. Вообще, не файно, а л...

Так то те самые работники бывшего Абсолюта ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #22 Лёля 12.07.2021 19:54
Что касается ассортимента, самый паршивый, продавцы хамло, магазины так себе, хлеб-вода-пиво.руководство отстой. Вообще, не файно, а л...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #21 El gordo 12.07.2021 18:11
Цитую Черкащанка:
Що Ви всі харкаєте?! Магазин... А незгодні... йдіть лісом


Согласен. Просто создаётся впечатление, что большинство авторов комментариев даже не заходило в этот магазин. А поливают грязью, потому что нравится сам процесс. Ну, или конкуренты. P. S. Сам никоим образом к этому бизнесу не отношусь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #20 ЮЗР 12.07.2021 16:46
Общался с ребятами в ЮЗР из Абсолюта..то их типа все Абсолюты скоро закроют..А эта называемая Файна-Юкрайна 8) пытается в Черкассах прижится..Хоть шансов мало у них ;-) так как АТБ в Черкассах рулит
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #19 Черкащанка 12.07.2021 11:51
Що Ви всі харкаєте?! Магазин стоїть коло лікарень ( обласна, онко) . Там спеціалізація така, щоб хвора людина чи її родичі вийшли ( вибігли) , купили найнеобхідніше. Ніхто по Черкасам , по акціям кишень, делікатів і тп. із них не буде шаритись. Багато пацієнтів та відвідувачів не місцеві. Як більшість тут розпаньканих на наших черкаських супермаркетах, то туди й ходіть. А на нове відразу фукати... Шо за люди?! Хіба той магазин коло обласної Вас зачіпає?! Саме Вас? Хай для різноманітності буде. Коли я буду в тому районі, то з радістю відвідаю. Там це єдиний магазин у всьому районі, де можна заїхати інвалідним візком. Стоять гіганти лікарні, куча пацієнтів, а навколо магазинчики без пандусів. І так багато років. Я буду рада цьому новому магазину. А незгодні... йдіть лісом
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #18 Леся 11.07.2021 22:00
Дай Бог, щоб без масочок. А так бажаємо успіху. Кожен має право на своє місце під сонцем
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #17 Яків Миколайович 11.07.2021 12:51
Думав, що гнидника гіршого за Абсолют не буває. Але коли почитав відгуки відвідувачів мережі Файно у ФБ - зрозумів, що на черкащан ще чекає багато цікавого....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #16 місцевий 11.07.2021 11:42
брати попудрібки вже усьо??? оййой, капець черкасам
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100