реклама Делікат

Футбольний клуб «Славутич» здобув чергову перемогу і продовжує лідирувати у чемпіонаті. Цього разу черкащани з рахунком 1:0 здолали хмельницьке «Динамо», інформують «Вечірні Черкаси».

Окрім того, що команди грали у некомфортних погодних умовах, матч для обох клубів мав важливе значення. «Динамо» до цього у трьох турах набрало усього одне очко, тож перед своїми уболівальниками вони мали реабілітуватися за невдалий старт. У «Славутича» була зовсім інша ситуація. Команда, з якою вона ділила після третього туру перше місце – чернігівська «Десна», напередодні здобула перемогу. Черкащанам потрібно було не відстати від деснян.

Хоч на полі було спекотно, обидві команди матч почали досить активно. На стартових хвилинах гри на дальній удар динамівця Олександра Шимка відповів славутчанин Михайло Сергійчук – м'яч пролетів поряд із боковою стійкою. Далі пішли в хід постріли зі штрафних: у господарів відзначимо удар Сергія Дітковського, який майстерно парирував Андрій Лєнчінков, а за черкащан влучити у ворота суперника намагалися Шандор Вайда, Олавале Фабунмі та Євген Гуд.

Значна ігрова і територіальна перевага черкащан могла материлізуватися наприкінці першої половини зустрічі, проте неочікуване для захисників господарів поля підключення до атаки Михайла Лисоконя не закінчилося взяттям воріт суперника. Після навісу Сергійчука Лисоконь головою пробив над поперечкою воріт хмельниччан.

Після перерви у гостей не пішла гра в атаці, але вихід на заміну Романа Дацюка та Олександра Лобова відразу виправили становище. На 60-ій хвилині навіс Шандора Вайди від бокової лінії на дальній штанзі замикав Дацюк – м'яч влучив у поперечку, але Євген Гуд був першим біля смугастого і відкрив рахунок у матчі.

Далі славутчани вміло контролювали хід поєдинку, не даючи змоги супернику створювати повноцінні атаки. Гра так і закінчилася мінімальною перемогою «Славутича».

До речі, неприємно було спостерігати за хмельницькими вболівальниками, які зі свистом проводжали динамівців із поля після фінального свистка.

Проти «Динамо» «Славутич» грав у такому складі –Лєнчінков, Таран (Кобіков, 86), Є.Тарасенко, О.Тарасенко, Лисоконь, Гуд, Фабунмі (Лобов, 59), Вайда (Бриж, 74), Сергійчук, Горкун, Сокол (Дацюк, 54). Головний тренер – Олександр Кирилюк.

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Бактерія 08.08.2012 19:12
Цитую Alex:
Даешь первую лигу в следующем сезоне!!!

Не, в этом! Герой поможет! Во вторую же огородами прохиляли! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #2 Alex 08.08.2012 17:14
Даешь первую лигу в следующем сезоне!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Фан Іван 08.08.2012 17:08
"Славутич" грає на рівні плінтуса. А описано так, наче він гол у ворота "Челсі" забив. :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100