реклама Делікат

Футбольне поле головної спортивної арени Черкащини – КП «Центральний стадіон», де проводить домашні матчі футбольний клуб «Славутич», із наступного року освітлюватиметься сучасними і більш потужними прожекторами.

7 грудня підприємство, що виграло тендер на проведення робіт із будівництва освітлення футбольного поля, почало встановлювати сучасні прожектори. На обладнання та роботи буде витрачено 1 млн. 802 тис. гривень, із яких 270 тис. грн. - з міського бюджету, усі інші – обласні кошти. Про це інформує прес-служба ФК «Славутич».

Також проведено тендер на роботи з реконструкції та встановлення електроінформаційного табло, про що «Прочерк» повідомляв раніше.

Вартість одного з важливих елементів стадіону становить  майже 780 тис. грн. Із них 520 тис. грн. (субвенція з обласного бюджету) уже виділено. Згідно договору роботи повинні бути виконані до 24 грудня 2011 року. До кінця року має закінчитися реконструкція фасаду та приміщень першого поверху адмінбудівлі. Фінансування цього об’єму робіт (200 тис. грн.) забезпечує міський бюджет.

Встановлення на стадіоні освітлення дасть змогу футбольному клубу «Славутич» вже найближчої весни проводити матчі у зручний для вболівальників час. Особливо це стосується робочих днів, коли світловий день не дозволяє проводити ігри після 18.00.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Я 13.12.2011 00:38
Спасибо за это,а то мы единственная область,которая не смотрела в эту сторону
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Чорний полковник 09.12.2011 17:45
Слава Богу! А то вже соромно перед іншими містами... Такий стадіон, а освітлення, табло та бігові доріжки пятидесятих років...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Олексій 09.12.2011 14:03
Очень хорошие новости.
А ещё необходимо не забыть, что надо наладить работу системы искуссвенного подогрева поля, которая смонтирована ещё в начале 90-х, но так толком и не работала.
Да и о замене газона, также следует подумать (уложен в 1981 году), плюс легкоатлетическ ие сектора и дорожки, которые никак не начнут реконструироват ь.
И в целом, можем получить на выходе современный спортивный комплекс, который необходим не только городу, но и области.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100