реклама

реклама

Морозивом, фруктами та купанням рятують від спеки тварин у Черкаському зоопарку. Відвідувачам їх годувати заборонено, розповіла завідувачка відділу ссавців Лідія Осадча, пише Суспільне.

578c4fe677234b4e

Софійка з мамою та бабусею до зоопарку приїхала з Чорнобаївщини. Найбільше дівчинка хотіла побачити тигра. Мама Софійки, пані Аліна, зауважила, що помітно, що тваринам у спеку важко:

"Тримаються. Вони наче і жваві, але спекотно дуже".

Ведмедів рятує від високих температур водойма, розповіла Лідія Осадча. Купаються також видри та копитні тварини. Приматів поливають зі шланга.

Раціон у зоопарку змінюють протягом року, зазначила доглядачка тварин Наталія Скиба. А ще – стежать за якістю питної води. Влітку готують заморожені фрукти.

963c187ca4a6a2bd

"Готуємо ведмедикам морозиво: із яблук, смородини, черешні", – розповіла жінка.

Наталія Ротань доглядає котячих лемурів. Влітку, розповіла, їхній раціон максимально збагачений фруктами та ягодами. А найбільше ці екзотичні тваринки полюбляють банани:

"Вони як дітки у садочку, беруть лапками прямо з тарілочки. Дуже полюбляють банани. Спочатку їх їдять, потім інші фрукти, а тоді вже кашу".

18d620d043264f18

За словами Лідії Осадчої, годувати тварин відвідувачам заборонено. Адже скласти для них збалансований, а головне безпечний раціон – це обов’язок працівників зоопарку.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 ЮЗР 20.07.2021 17:52
Ещё б контролировали что б народ хлеб с собой не брал в Зоопарк..а то кидают кому попало
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100