реклама

реклама

Учора, у день, коли національна олімпійська збірна України підняла рівень адреналіну у крові небайдужих до спорту українців кількістю та якістю медалей, профільна комісія провела конкурс і практично одностайно призначила обласну стипендію двом талановитим спортсменам Черкащини.

b84882b0aa8be15fb5ece2d258ae288f_930_0_0

Члени конкурсної комісії на своєму позачерговому засіданні провели останній етап конкурсу на здобуття стипендії перспективним та провідним спортсменам області. Відтепер її отримуватимуть обдаровані спортсмени, які показали найвищі досягення цього року у Чемпіонатах України, а також демонструють позитивну динаміку упродовж останніх років, чого власне і потребує спорт вищих досягнень.

Отже, Богдан Платонов, яскравий фехтувальник Черкаської школи майтерного володіння холодною спортивною зброєю та Анастасія Ковальчук, талановита володарка коронного удару, олімпійської витримки та боксерської майстерності з Лисянки Уманського району невдовзі отримають стипендії, які мотивуватимуть їх на нові перемоги.

Нагадаєм, у лютому ц.р. комісія ухвалила рішення про надання стипендій перспективним та провідним спортсменам Черкаської області. Щомісяця упродовж 2021 року провідні спортсмени отримують стипендію у розмірі двох мінімальних зароботних плат, а преспективні спортсмени – в розмірі однієї мінімальної заробітної плати, інформує в «Фейсбуці» депутат Черкаської облради Роман Сущенко

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Гоооооооооооооооооол!!! 05.08.2021 22:26
Жуй, штанга.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Розберіться 05.08.2021 16:28
Цитую Віктор:
ЛИСЯНКА - це ЗВЕНИГОРОДСЬКИЙ район..... пора вже знати.... :-*
Взагалі, то вона з Умані.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Віктор 05.08.2021 14:42
ЛИСЯНКА - це ЗВЕНИГОРОДСЬКИЙ район..... пора вже знати.... :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100