реклама

реклама

У приміщенні Черкаського будинку рад відбулося третє засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору претендентів на зайняття посади директора Гельмязівський психоневрологічний інтернат

Документи підготовили та подали на розгляд дві претендентки. Чинний директор, фахова керівниця та успішний менеджер пані Омелян Світлана Миколаївна та пані Хмиль Світлана Дмитрівна, історик за освітою з досвідом роботи на управлінських посадах.

230537915_383787136513304_6664211983320171370_n

Конкурсна комісія заслухала перспективні плани розвитку закладу обох кандидаток. Конкурентні переваги однієї з них були яскраво виокремлені та очевидні усім учасникам кадрових перегонів. Фаворитку презентації прийшли підтримати майже увесь трудовий колектив, голова та члени профспілки, представники громадських організації, чиновники, воїни АТО, депутати обласної та районної рад.

Комісія не ухвалила позитивного рішення по жодній з кандидаток на посаду директора Гельмязівський психоневрологічний інтернат через розбіжність у поглядах членів комісії та відсутність консолідованого рішення. Причиною цьому став лист-анонімка, який за добу надійшов на адресу Черкаської обласної ради. Текст, надрукований з помилками на комп'ютері, містив неправдиві факти та демонстрував не просто упереджене ставлення до чинного директора, а й конкретну брехню.

«Вочевидь його автор(ка) не володіє інформацією про стан речей у закладі обласної комунальної власності і має намір умисно обмовити людину.

Такий висновок роблю на основі кількох особистих відвідувань інтернату (про які писав раніше), спілкування з його працівниками, вивчення документів фінансово-економічного господарювання і результатів перевірок представника Уповноваженої ВРУ з прав людини, аналізу юридичних документів, огляду приміщень та обміну думками з підопічними закладу. А це люди, які потребують особливої уваги суспільства, місцевих органів самоврядування та державної влади», - пише в «Фейсбуці» депутат Черкаської облради Роман Сущенко.

Голова конкурсної комісії, окремі її члени і членкині вирішили відтермінувати кадрове рішення, для чого мають намір перевірити т.з. факти з анонімки.

Таке рішення створює НЕБЕЗПЕЧНИЙ ПРЕЦЕДЕНТ для роботи будь-яких конкурсних комісій Черкаської обласної ради, які мають обирати, переобирати керівників підприємств/закладів/установ комунальної власності, пише депутат.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Питання по листу 05.08.2021 16:38
Про деревних котів, ямних собак, таких же коней та вікінгів з гирями в тексті нічого не було?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Правопис 05.08.2021 16:15
Ця інформація - стимул для анонімщиків, які навіть пишуть з помилками. Свого роду заклик до писання анонімок.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100